Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

OPOVO, 27. mart 2023 – U opovu je 23. marta održana Osnivačka skupština novoformiranog Udruženja preduzetnika Opštine Opovo.

Na osnivačkoj sednici su izabrani članovi Upravnog odbora – Zlatka Ugrinov, Dragan Knežević, Darko Grujić, Zlatko Kirhner, Žarko Kljajić, Stevan Grujić, Jovica Stajić, Slavica Karajović, Ivana Tomović i Robert Varšic.

Prisutni članovi Skupštine su usvojili Statut Udruženja i pozvali preduzetnike Opštine Opovo da se pridruže Udruženju preduzetnika Opštine Opovo.

Sve informacije se mogu dobiti pozivom na broj telefona: 064 2238 763

Fudbal: Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

Fudbal: Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

SAKULE / SEFKERIN, 27. mart 2023 – Naredne nedelje startuje prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, tako da je ovaj vikend bio prilika za proveru forme sakulskog Borca i sefkerinskog Tempa.

Sefkerinci su imali zakazanu utakmicu u Višnjičkoj Banji ali je domaćin u poslednjem trenutku otkazao utakmicu, tako da su fudbaleri Tempa ostali uskraćeni za još jedan meč pred početak prvenstva.

Borac je odigrao utakmicu u Sakulama i deklasirao Crvenu Zveudu iz Novog Kozjaka rezultatom 9:0 (5:0). Takođe, utakmice su odigrale i njihove mlađe selekcije. Pioniri Borca su izgubili od Spartaka iz Debeljače 0:3, dok su mlađi pioniri pobedili Spartak 4:1.