Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

27/03/2023

Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

OPOVO, 27. mart 2023 – U opovu je 23. marta održana Osnivačka skupština novoformiranog Udruženja preduzetnika Opštine Opovo.

Na osnivačkoj sednici su izabrani članovi Upravnog odbora – Zlatka Ugrinov, Dragan Knežević, Darko Grujić, Zlatko Kirhner, Žarko Kljajić, Stevan Grujić, Jovica Stajić, Slavica Karajović, Ivana Tomović i Robert Varšic.

Prisutni članovi Skupštine su usvojili Statut Udruženja i pozvali preduzetnike Opštine Opovo da se pridruže Udruženju preduzetnika Opštine Opovo.

Sve informacije se mogu dobiti pozivom na broj telefona: 064 2238 763

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

OPOVO,14. jun 2024 Udruženje boraca ratova 91 – 99 „Banat“ iz Opova poziva sve učesnike ratova da podnesu zahtev za konačni status u opštini Opovo gde je od dokumentacije potrebna lična karta i vojna knjižica. Sticanjem ovog statusa dobijaju se određene beneficije,...

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

PANČEVO, 10. jun 2024 - Zavod za javno zdravlje Pančevo i Udruženje „Pneuma“ Kreativni kolektiv pozivaju zainteresovane ustanove, nevladine organizacije, udruženja i pojedince da se pridruže u kreiranju programa i organizovanju događaja u okviru Festivala mentalnog...

najnovije

najčitanije