Fudbal: Rezultati pripremnih utakmica

Fudbal: Rezultati pripremnih utakmica

 Rezultati pripremnih utakmica

OPOVO, 5. mart 2023 – Tokom vikenda Tempo, Borac i Radnički odigrali su pripremne utakmice pred prolećni deo sezone.
Radnički je u subotu odigrao meč sa Dinamom u Pančevu. Pančevački srpskoligaš je bio ubedljiv i pobedio rezultatom 6:1 (5:0), a počasni pogodak za Baranđane je postigao Petrov.
Sakuljani su danas dočekali PKB iz Padinske Skele. Lider Beogradske zone (pandan naše vojvođanske lige), pobedio je rezultatom 1:2 (1:0), ali Borac je ostavio jako dobar utisak.
Konačno, danas su Radnički i Tempo odigrali pripremni meč na veštačkom terenu u Pančevu. Baranđani su dobili utakmicu rezultatom 2:0, a strelci su bili Dobrić i Cukić.

 

 

Pozorišna predstava: Od ponedeljka ulaznice u prodaji

Pozorišna predstava: Od ponedeljka ulaznice u prodaji

Od ponedeljka ulaznice u prodaji

OPOVO, 5. mart 2023 – Od ponedeljka, 6. marta, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke Opovo počinje prodaja ulaznica za pozorišnu predstavu „Sokin i Bosina“, koja će se održati na sceni Kulturnog centra Opovo 16. marta u 20:00 časova.
„Sokin i Bosina“ je urnebesna komedija koju nose sjajni glumci Miloš Đorđević, Ljiljana Blagojević, Kalina Kovačević i Vesna Stanković

 

Donacija: Nenad Martinov uručio trenerke pionirima Borca

Donacija: Nenad Martinov uručio trenerke pionirima Borca

Nenad Martinov uručio trenerke pionirima Borca

SAKULE, 4. mart 2023 – Lepo iznenađenje za najmlađe fudbalere sakulskog Borca priredio je njihov sugrađanin Nenad Martinov koji im kao donaciju uručio komplet trenerki.
Tim povodom Fudbalski klub „Borac“ je izrazio zahvalnost Martinovu na ovom lepom gestu.