Nestao Zoran Šimšić iz Debeljače

Nestao Zoran Šimšić iz Debeljače

Nestao Zoran Šimšić iz Debeljače

Debeljača, 18. Februar 2022
Izvor: Kovačica info
Zoran Šimšić iz Debeljače je nestao u petak u periodu između pola 9 i 9.
Poslednje što se zna je da je Zoran krenuo pešaka od kuće. Na sebi je imao crnu kožnu jaknu, braon cipele i farmerke.
Porodica apeluje na sve ljude koji imaju informaciju o Zoranu da se jave na brojeve telefona 064/458-66-18 i 063/725-02-78.

Košarka KSB mlađe pionirke 15. kolo: Još jedna pobeda Opovčanki

Košarka KSB mlađe pionirke 15. kolo: Još jedna pobeda Opovčanki

OPOVO, 28. februar 2022 – U 15. kolu KSB prvenstva za mlađe pionirke (1. stepen / 2. grupa) košarkašice Agros Basketa pobedile su u Opovu ekipu BB Basket iz Mladenovca rezultatom 57:42.

Sa ovoim trijumfom naše mlade košarkašice imaju skor od šest pobeda i šest poraza i nalaze se trenutno na petoj poziciji uz dva meča manje od ekipe na četvrtoj poziciji.

TABELA: 1. Pobednik (12-3); 2. Mondo Basket (13-0); 3. Cerak (10-1); 4. Vizura 2 (6-8); 5. Agros Basket (6-6); 6. Radivoj Korać (5-7); 7. Ras Rakovica (3-8); 8. BB Basket (3-8); 9. Gro Basket (0-12); 10. Girl Basket (0-5).

Uređenje kapele u Sakulama: Većina radova završena, radi se na finalizaciji (video)

Uređenje kapele u Sakulama: Većina radova završena, radi se na finalizaciji (video)

SAKULE, 28. februar 2022 – Radove na uređenju kapele u Sakulama obišli su predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov, opštinska većnica Vesna Stanojev i predsednik i članovi Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin, Srba i Slobodan Stanojev.

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov je najavila završetak radova i nabavke, kao i nove projekte i investicije u Sakulama.

„Danas sam sa predsednikom opštine i saradnicima obišla završne radove na opremanju enterijera kapele u Sakulama i došli smo do zaključka da radovi nisu u potpunosti završeni, tako da će se u nastupajućem periodu ovi radovi završiti. Mogu da kažem da pored ovih projekata još planiramo i mnogo manjih projekata koje će finansirati lokalna samouprava, kao i neke veće investicije koje planiramo za Mesnu zajednicu Sakule“, izjavila je Simin Damjanov.

Kako je zaključeno nakon obilaska, većina radova na eksterijeru, enterijeru i opremanju je završena, kapela je u funkcionalnom stanju ali je ostalo da se urade još neke manje finalizacije radova i nabavke. 

Putevi Srbije: Obustava saobraćaja zbog radova u centru Zrenjanina

Putevi Srbije: Obustava saobraćaja zbog radova u centru Zrenjanina

ZRENJANIN, 28. februara 2022
U Zrenjaninu će danas početi radovi na održavanju deonice 8,7 kilometara državnog puta koji prolazi kroz grad, od Žitnog trga do Ečke, odnosno ukrštanja s putevima za Lukićevo i Orlovat.

Radovi, za koje je planirano da traju do 2. aprila, biće istovremeno izvođeni na dve deonice, uz potpunu obustavu saobraćaja i njegovo preusmeravanje na alternativne pravce.

Na prvoj deonici, saobraćaj će biti obustavljen duž ulice Nikole Pašića, od Žitnog trga do raskrsnice ulica Nikole Pašića / Nušićeva / Birčaninova / Beogradska u dužini od 570 metara.

Vozila će se preusmeravati od raskrsnice u ulici Bulevar Milutina Milankovića na Miletićevu, zatim kroz ulice Banatsku i Birčaninovu do povratka na trasu državnog puta I-B 13, odnosno Beogradsku ulicu.

Druga deonica obuhvata radove od Novog groblja do ulaza u industrijsku zonu “Jugoistok”, u dužini od 595 metara.

Saobraćaj se preusmerava od raskrsnice ulica Beogradska / Šećeranski put, preko ulice Šećeranski put i Pančevačka, odakle se ponovo vraća na trasu državnog puta.

Radi informisanja i razumevanja na terenu tokom izvođenja radova, sastali su se predstavnici Grada Zrenjanina i izvođača radova, kompanije “Štrabag”, kao i Policijske uprave u Zrenjaninu, taksi udruženja i preduzetnici koji imaju poslovne objekte i lokale duž deonice na kojoj počinju radovi.

Dok bude trajala rekonstrukcija puta, Grad Zrenjanin će omogućiti stanarima i vlasnicima, odnosno korisnicima poslovnih prostora u Ulici Nikole Pašića, u kojoj će na snazi biti totalna obustava saobraćaja, besplatno parkiranje na parkingu Žitni trg.

Kako bi dobili neophodne dozvole za korišćenje parkinga, potrebno je da se lično obrate Odseku za saobraćaj Gradske uprave. Dogovoreno je i da termin u kom će vozilima za dostavu biti omogućen pristup bude od 18, do 6 sati ujutru, samo onda kada za to bude uslova na terenu, a uz prethodnu najavu i odobrenje izvođača.

U saopštenju Gradske uprave Zrenjanin navodi se da su interes izvođača radova pre svega bezbednost i sigurnost, kako svojih zaposlenih tako i građana, i apeluju da, koliko je to moguće, za pristup objektima koriste poprečne ulice i trotoare do uspostavljanja redovnog režima saobraćaja.