Uređenje kapele u Sakulama: Većina radova završena, radi se na finalizaciji (video)

28/02/2022

SAKULE, 28. februar 2022 – Radove na uređenju kapele u Sakulama obišli su predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov, opštinska većnica Vesna Stanojev i predsednik i članovi Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin, Srba i Slobodan Stanojev.

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov je najavila završetak radova i nabavke, kao i nove projekte i investicije u Sakulama.

„Danas sam sa predsednikom opštine i saradnicima obišla završne radove na opremanju enterijera kapele u Sakulama i došli smo do zaključka da radovi nisu u potpunosti završeni, tako da će se u nastupajućem periodu ovi radovi završiti. Mogu da kažem da pored ovih projekata još planiramo i mnogo manjih projekata koje će finansirati lokalna samouprava, kao i neke veće investicije koje planiramo za Mesnu zajednicu Sakule“, izjavila je Simin Damjanov.

Kako je zaključeno nakon obilaska, većina radova na eksterijeru, enterijeru i opremanju je završena, kapela je u funkcionalnom stanju ali je ostalo da se urade još neke manje finalizacije radova i nabavke. 

pročitajte još i

najnovije

najčitanije