Tako to rade Baranđani: LOVCI OBELEŽILI DAN ŽENA SA SUPRUGAMA  (VIDEO)

Tako to rade Baranđani: LOVCI OBELEŽILI DAN ŽENA SA SUPRUGAMA (VIDEO)

LOVCI OBELEŽILI DAN ŽENA SA SUPRUGAMA

Opovo, 7. mart 2020;

Tradicionalno lovci iz Barande svake godine organizuju proslavu za svoje članove i njihove supruge povodom Dana žena. I ove godine okupili su se u velikoj sali Hotela „Stari Banat“ gde su uz večeru i muziku obeležili 8. mart, a pored Baranđana na svečanosti su prisustvovale i njihove kolege iz ostalih opštinskih mesta.

Predsednik baranđanskog lovačkog društva Aleksandar Veselinov je pozdravio goste, zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci u organizaciji proslave, kao i sponzorima koji su tokom cele godine pomagali Lovačko društvo „Šnjep“.

„Mi se inače svakog vikenda okupljamo, bilo u lovu ili na zajedničkom ručku, a ovo je prilika da se na neki način odužimo našim suprugama za svo „izgubljeno“ vreme kada smo odsutni od kuće. Lovačko društvo iz Barande već 12 godina organizuje ovu proslavu, nekad u našem lovačkom domu, sada zbog snimanja serije ovde u hotelu, gde je i veći prostor pa mogu doći i naši prijatelji lovci iz ostalih opštinskih mesta“, izjavio je Veselinov.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić, ujedno i predsednik Opštinskog udruženja lovaca, čestitao je prisutnim damama praznik i zahvalio im se na razumevanju.

„Mi lovci, mislim da najmanje vremena provodimo sa ženama i prvo polazim od sebe jer jako je teško nekad objasniti kolika je strast i prema lovu i prema ženi i napraviti tu neku razliku. Kad bih rekao da tu razlika postoji slagao bih. Velika je strast i prema ženi i prema lovu i nema neke velike razlike u smislu osećanja ali ima velike razlike u samom osećaju. Ponosan sam što mogu da vam se danas obratim kao u ime svih nas lovaca i da vam se zahvalim za sve noći, za sve dane i za sva jutra, pa i za sve gluposti koje smo napravili, hvala vam što postojite u našim životima, hvala vam što nas trpite onakvim kakvi jesmo, a mi vam obećavamo da ćemo sve učiniti da vam to vratimo. U svoje lično ime, u ime Opštine Opovo i lovačkog udrženja, čestitam vam praznik i želim puno porodične sreće i da se sledeće godine u ovo vreme ponovo sretnemo i vidimo“, poručio je Tasić.

Sve prisutne dame dobile su na poklon cvetni aranžman, veče je proteklo veselo, bez priviše lovačkih priča jer ipak su dame imale glavnu ulogu.

Kabinet predsednika opštine: SREĆAN 8. MART MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Kabinet predsednika opštine: SREĆAN 8. MART MEĐUNARODNI DAN ŽENA

SREĆAN 8. MART MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Opovo, 8. mart 2020;

Predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić uputio je povodom Međunarodnog dana žena čestitku.

„Svim ženama, našim majkama, sestrama, koleginicama i svim građankama naše opštine želim srećan praznik Dan žena. Drago mi je što je naša opština dobar primer rodne ravnopravnosti jer su žene značajno zastupljene kao odbornice u lokalnom parlamentu i Opštinskom veću, kao i na rukovodećim položajima u Opštinskoj upravi Opovo“ kaže se u saopštenju predsednika opštine.