Sportski savez Opštine Opovo: URUČENI VAUČERI ZA MLADE FUDBALERE OPOVA (VIDEO)

Sportski savez Opštine Opovo: URUČENI VAUČERI ZA MLADE FUDBALERE OPOVA (VIDEO)

URUČENI VAUČERI ZA MLADE FUDBALERE OPOVA

Opovo, 29. novembar 2020;

U organizaciji Sportskog saveza Opštine Opovo i predsednika opštine organizovan je prijem za mlade fudbalere Opova koji su osvojili državno prvenstvo na Sportskim igrama mladih i bronzanu medalju na regionalnom takmičenju u Splitu.

Kao nagrada za postignute rezultate i prezentovanje naše opštine, svakom od ovih talentovanih sportista uručen je vaučer u vrednosti od 5.000 dinara.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je ispred lokalne samouprave čestitao fudbalerima Opova na postignutom uspehu i zahvalio se što su našu malu opštinu predstavljali u regionu.

Kapiten ekipe Aleksa Jovanović njihov uspeh vidi kao timski rad i dobro drugarstvo i smatra da su Opštinu Opovo i Srbiju uspešno prezentovali u Splitu, a vaučer će iskoristiti za kupovinu sportske opreme.

„Našli smo se, dogovorili i jednostavno se sklopila ekipa. Osvojili smo veliko finale u Opovu, kasnije u Beogradu, a zatim otišli u Split gde smo predstavljali Opovo, pre svega Srbiju, a onda i nas i naše roditelje. Zadovoljstvo nam je što smo dobili vaučere ali mislim da smo i zaslužili, a upotrebićemo ih za kupovinu sportske opreme“, rekao nam je vođa ekipe Aleksa Jovanović.

Predsednik Sportskog saveza Opštine Opovo Igor Vujić nagrađivanje i pomoć mladim talentovanim sportistima najavljuje kao praksu koja će se kontinuirano odvijati u narednom periodu.

„Ovo smo se dogovorili još ranije ali sada su se stekle mogućnosti da deci malo pomognemo, svako od njih osmorice je dobio po vaučer u vrednosti 5.000 dinara. Na Upravnom odboru smo razgovarali i sada će to postati praksa tako da ćemo u narednom periodu truditi da uvek obezbedimo neki vaučer za klubove iz naše opštine i za decu koja ostvare velik rezultat ili nemaju previše mogućnosti i materijalnih sredstava da kupe sebi opremu“, poručio je Vujić.

Vaučer je uručen osmorici fudbalera, a podsetimo se ko je činio ovaj šampionski tim: Miloš Kitanović, Nikola Tomić, Ognjen Grujić, Andrej Mihajlović, Čedomir Vasiljević, Aleksa Jovanović, Gusti Ivanov i Marko Odalović,  a vodili su ih treneri Bojan Vasiljev i Dejan Mihajlović.

Prvenstvo Srbije u dvorani za mlađe pionire: TEODORA VASIĆ DRŽAVNI PRVAK U BACANJU KUGLE

Prvenstvo Srbije u dvorani za mlađe pionire: TEODORA VASIĆ DRŽAVNI PRVAK U BACANJU KUGLE

TEODORA VASIĆ DRŽAVNI PRVAK U BACANJU KUGLE

Beograd, 29. februar 2020;

Lepe vesti stižu nam iz Beograda gde se održava atletsko Prvenstvo Srbije u dvorani za mlađe pionire. Atletičarka opovačkog Spartaka Teodora Vasić osvojila je prvo mesto u disciplini bacanja kugle i postala državni prvak u konkurenciji mlađih pionira. Teodora je bacila kuglu 11,33 metra, čime je oborila svoj lični rekord i okitila se zlatnom medaljom.

Podsetimo da je Teodora svestrani sportista i da pored atletike uspešno trenira fudbal u ŽFK Zemun.

Teodora Vasić sa trenerom Stojanovićem
Nacionalna služba za zapošljavanje: ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ЗА 2020. ГОДИНУ

Nacionalna služba za zapošljavanje: ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ЗА 2020. ГОДИНУ

ЈАВНИ ПОЗИВИ И КОНКУРСИ ЗА 2020. ГОДИНУ
Beograd, 28. februar 2020;

У циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања, предвиђених Програмом рада за 2020. годину, Национална служба за запошљавање је расписала  јавне позиве и конкурсе за текућу годину.

Јавни позиви и конкурси објављени су данас, 28. фебруара 2020., на сајту Националне службе за запошљавање, www.nsz.gov.rs.

Информације о новим јавним позивима и конкурсима сви заинтересовани могу добити и у свакој организационој јединици НСЗ, као и преко Позивног центра НСЗ, позивом на број: 0800/300-301 (бесплатан позив из фиксне телефоније).

Sportski vikend: KOŠARKAŠKO PRVENSTVO I FUDBALSKE PRIPREME

Sportski vikend: KOŠARKAŠKO PRVENSTVO I FUDBALSKE PRIPREME

KOŠARKAŠKO PRVENSTVO I FUDBALSKE PRIPREME

Opovo, 28. februar 2020;

Košarkaši Opova 99 i košarkašice Agros Basketa nastavljaju sa utakmicama KSV i KSB prvenstva za mlađe kategorije. Pioniri Opova dočekuju zrenjaninski Proleter Naftagas, dok mlađi pioniri gostuju Tamišu u Pančevu. Pionirke Agros Basketa putuju u Novi Beograd gde će odigrati meč sa istoimenim klubom. 

Što se tiče fudbala i ovog vikenda su na programu prijateljski – trening mečevi u sklopu priprema pred predstojeći prolećni deo prvenstva.

KOŠARKA: KSB pionirke 1. stepen / 1. grupa / 16. kolo: Beograd, 29. februar (subota) 13:00h; NOVI BEOGRAD 7 – AGROS BASKET

KOŠARKA: KSV mlađi pioniri KL-C grupa / 14. kolo: Pančevo, 29. februar (subota) 17:00h; TAMIŠ – OPOVO 99

KOŠARKA: KSV pioniri RL-B grupa / 14. kolo: Opovo (OŠ „Dositej Obradović“), 1. mart (nedelja) 11:00h; OPOVO 99 – PROLETER NAFTAGAS (Zrenjanin)

FUDBAL: prijateljska utakmica: Opovo, 29. februar (subota), 14:00h; OMLADINAC 1927 – RADNIČKI (Baranda)

FUDBAL: prijateljska utakmica: Besni Fok, 1. mart (nedelja) 13:00h; PIONIR – TEMPO (Sefkerin)

FUDBAL: trening utakmica: Opovo, 1. mart (nedelja) 14:00h; OMLADINAC 1927 – OMLADINAC VETERANI