Najlepša fotografija Opova: Organizovan foto safari u Sakulama

Najlepša fotografija Opova: Organizovan foto safari u Sakulama

Organizovan foto safari u Sakulama

SAKULE, 24. jul 2021 – Nakon izuzetno uspešne izložbe foto sekcije ULUPUDS-a „Najbolje od nas“ u galeriji „Jovan Popović“, ONB Opovo je organizovala foto safari u sklopu projekta „Najlepša fotografija Opova“.

Devet fotografa ULUPUDS-a je gostovalo i fotografisalo u Sakulama, banatske seoske motive i prirodne lepote na sakulskom jezeru.

Projekat „Najlepša fotografija Opova” ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Opova.

Teme fotografija su istorijske, kulturne, prirodne i druge lepote opštine Opovo, kulturno-istorijski spomenici, verski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturni i sportski događaji, manifestacije, pejzaži i sve ono što predstavlja lepotu i specifičnost Opova.

Učesnici će po svom izboru pokloniti fotografije Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo, i one će biti predstavljene publici do kraja godine.

Dom zdravlja Opovo: Punkt za imunizaciju otvoren svakog radnog dana

Dom zdravlja Opovo: Punkt za imunizaciju otvoren svakog radnog dana

Punkt za imunizaciju otvoren svakog radnog dana

OPOVO, 24. jul 2021 – Opovo je vodeća opština u južnobanatskom okrugu po broju vakcinisanih (preko 50%) ali da bi se stekao kolektivni imunitet to je još uvek nedovoljno.

Nadležni u Domu zdravlja Opovo i lokalnoj samoupravi pozivaju sve one koji se još uvek nisu vakcinisali da to učine kako bi se život vratio u normalu i kako bismo izbegli ponovo „razbuktavanje“ epidemije i uvođenje vanrednih mera.

Punkt za imunizaciju u Domu zdravlja Opovo otvoren je svakog radnog dana od 8:00 do 13:00 časova, a na raspolaganju su Sinofarm i Pfizer vakcina.

Eko kadar Opovo: Rok za foto konkurs produžen do 1. avgusta

Eko kadar Opovo: Rok za foto konkurs produžen do 1. avgusta

Rok za foto konkurs produžen do 1. avgusta
OPOVO, 24. jul 2021 – Kako još uvek pristižu radovi, a žiri će se satati tek početkom avgusta, odlučeno je da se foto konkurs „Eko kadar Opovo“ produži do 1. avgusta. Ako još uvek niste pronašli zanimljivu temu ili fotografisali dobar kadar, evo prilike do 1. avgusta.