Košarka: Agros Basket i Opovo 99 na letnjim pripremama u Osečini (video)

Košarka: Agros Basket i Opovo 99 na letnjim pripremama u Osečini (video)

OPOVO, 25. jul 2022 – Treću godinu za redom mladi košarkaši i koašrkašice opovačkih klubova Agros Basket i Opovo 99 letnje pripreme organizuju u sportskom centru u Osečini.

Kao i prethodnih godina devojčice i dečake ova dva kluba ispratili su predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov sa svojim saradnicima, kao i direktor Agros doo Opovo Jova Rackov, firme koja je glavni sponzor Agros Basketa.

Predsednik opštine Miloš Markov je deci poželeo uspešne pripreme i puno uspeha u predstojećoj takmičarskoj sezoni i uručio poklon majice za treninge, dok je Agros za decu obezbedio džeparac tokom priprema.

Trener Agros Basketa Marko Habanek ističe kvalitetne uslove u Osečini.

„Idemo u Osečinu, kao i prethodne dve godine, zato što se ovo mesto pokazalo kao najbolje za bazu, za treniranje. Imamo i salu, i teretanu, bazene za relaksaciju, tako da smo se opredelili za Osečinu i nismo imali neku veliku dilemu lokacije za ovu godinu. Što se tiče ambicija za narednu sezonu, videćemo, zavisiće od toga koliko budemo zdravi i spremni, a naši ciljevi su uvek visoki“, izjavio je Habanek.

Na pripreme u Osečinu koje će trajati sedam dana ide ukupno 54 dece i pet trenera iz oba kluba.

Fudbal: Tokom vikenda odigrane tri pripremne utakmice

Fudbal: Tokom vikenda odigrane tri pripremne utakmice

Tokom vikenda odigrane tri pripremne utakmice

OPOVO, 25. jul 2022 – Tokom vikenda odigrane su tri pripremne utakmice opštinskih klubova. Tempo je u Banatskom Karlovcu odigrao nerešeno 2:2 sa Proleterom, članom vojvođanske lige, i već na početku priprema pokazao da će i ove sezone jurišati na prvu poziciju u opštinskoj ligi.

Radnički je prvu pripremnu utakmicu odigrao u Glogonju gde je od novog člana Prve južnobanatske lige izgubio rezultatom 1:0. Za Radnički su nastupili: Zagorac, Lazin, Gojčinović, Radojev, Jović, Petrov, Dobrić, Cukić, Dmiović, Rajšić, Paunov i Baić.

I Opovčani su igrali prvi pripremni meč sa beogradskom ekipom Bravo. Gosti iz Beograda su dobili utakmicu rezultatom 2:1. Za Omladinac su nastupili: Maksimović, B.Todorović, Tomić, Radoičić, Kotlajić, Salihović, S.Todorović, Mosić, Marković, Volčevski, Antić i Jovanović. Pogodak za Omladinac postigao je Aleksandar Marković.