Košarka: Agros Basket i Opovo 99 na letnjim pripremama u Osečini (video)

25/07/2022

OPOVO, 25. jul 2022 – Treću godinu za redom mladi košarkaši i koašrkašice opovačkih klubova Agros Basket i Opovo 99 letnje pripreme organizuju u sportskom centru u Osečini.

Kao i prethodnih godina devojčice i dečake ova dva kluba ispratili su predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov sa svojim saradnicima, kao i direktor Agros doo Opovo Jova Rackov, firme koja je glavni sponzor Agros Basketa.

Predsednik opštine Miloš Markov je deci poželeo uspešne pripreme i puno uspeha u predstojećoj takmičarskoj sezoni i uručio poklon majice za treninge, dok je Agros za decu obezbedio džeparac tokom priprema.

Trener Agros Basketa Marko Habanek ističe kvalitetne uslove u Osečini.

„Idemo u Osečinu, kao i prethodne dve godine, zato što se ovo mesto pokazalo kao najbolje za bazu, za treniranje. Imamo i salu, i teretanu, bazene za relaksaciju, tako da smo se opredelili za Osečinu i nismo imali neku veliku dilemu lokacije za ovu godinu. Što se tiče ambicija za narednu sezonu, videćemo, zavisiće od toga koliko budemo zdravi i spremni, a naši ciljevi su uvek visoki“, izjavio je Habanek.

Na pripreme u Osečinu koje će trajati sedam dana ide ukupno 54 dece i pet trenera iz oba kluba.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije