Fudbal: Tokom vikenda odigrane tri pripremne utakmice

25/07/2022

u SPORT

Tokom vikenda odigrane tri pripremne utakmice

OPOVO, 25. jul 2022 – Tokom vikenda odigrane su tri pripremne utakmice opštinskih klubova. Tempo je u Banatskom Karlovcu odigrao nerešeno 2:2 sa Proleterom, članom vojvođanske lige, i već na početku priprema pokazao da će i ove sezone jurišati na prvu poziciju u opštinskoj ligi.

Radnički je prvu pripremnu utakmicu odigrao u Glogonju gde je od novog člana Prve južnobanatske lige izgubio rezultatom 1:0. Za Radnički su nastupili: Zagorac, Lazin, Gojčinović, Radojev, Jović, Petrov, Dobrić, Cukić, Dmiović, Rajšić, Paunov i Baić.

I Opovčani su igrali prvi pripremni meč sa beogradskom ekipom Bravo. Gosti iz Beograda su dobili utakmicu rezultatom 2:1. Za Omladinac su nastupili: Maksimović, B.Todorović, Tomić, Radoičić, Kotlajić, Salihović, S.Todorović, Mosić, Marković, Volčevski, Antić i Jovanović. Pogodak za Omladinac postigao je Aleksandar Marković.

pročitajte još i

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Srebrna medalja za Ivonu Stamenović OPOVO, 21. mart 2023 - U Beogradu je 19. marta na stadionu Vojne akademije i stadionu pored atletske dvorane, održan Kup u bacačkim disciplinama za starije pionire i starije juniore. Takmičenje je bilo izuzetno masovno, učestvovalo...

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu SEFKERIN, 20. mart 2023 – U okviru priprema za prolećni deo prvenstva, fudbaleri Tempa su gostovali u Knićaninu gde su odigrali nerešeno 2:2 (1:0). Strelci za Tempo su bili Nikola Dimitrov (48. min) i Nikola Arsić (81. min).  ...

najnovije

najčitanije