Mesara “Bečei”: Potreban radnik/ca

Mesara “Bečei”: Potreban radnik/ca

Potreban radnik/ca
Opovo, 10. maj 2023
Mesari “Bečei” potreban radnik/ca, nudimo dobre uslove za rad, solidnu platu, prijavu. Javite se da se dogovorimo.

Radno vreme mesare u subotu 13. Maja je od 7 do 11 časova.

Nalazimo se u ulici Borisa Kidriča br. 93 u Opovu
Naš kontakt telefon je: 063 7071 782

PU „Bambi“ Opovo: Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal (video)

PU „Bambi“ Opovo: Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal (video)

Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal 

OPOVO, 10. maj 2023 – Povodom Dana Ustanove P.U „Bambi“ Opovo, je organizovala i priredila maskenbal, dečiji najradosniji događaj. Deca su sa radošću predstavila svoje kostime. Defile maskiranih mališana prošetao je parkom, gde su ih roditelji i ostali građani znatiželjno posmatrali i sa velikim oduševljenjem nagradili aplauzom.

Nakon defilea u dvorištu Ustanove, koje je bilo posebno ukrašeno za ovu priliku, nastavljeno je druženje mališana. Naseljena mesta Sakule, Baranda, Sefkerin su takođe, ovaj dan proslavili u svojim objektima uz prigodan program.

Zahvaljujemo se roditeljima na saradnji i podršci povodom ovog nama svečanog događaja, koji su pokazali veliku kreativnost u izradi kostima. (S.Stefanov)

Povodom Dana Ustanove P.U „Bambi“ Opovo, je organizovala i priredila maskenbal: Foto/Glas Opova

 

 

Saobraćaj: Vetar lomio grane, saobraćaj na mostu bio na kratko obustavljen (video)

Saobraćaj: Vetar lomio grane, saobraćaj na mostu bio na kratko obustavljen (video)

Vetar lomio grane, saobraćaj na mostu bio na kratko obustavljen

Opovo, 10. maj 2023
Usled olujnog vetra koji je duvao tokom noći i jutra, oko 8 sati je došlo  do obaranja grana i bandere koji su na kratko onemogućili protok saobraćaja na mostu preko Tamiša.
Nakon intervencije ekipe JP Mladost  saobraćaj je normalizovan.
Zahvaljujemo našoj čitateljki Valentini Gasenberger na snimku

Gulašijada u Debeljači 13. maja, prijave u toku

Gulašijada u Debeljači 13. maja, prijave u toku

 

Gulašijada u Debeljači 13. maja, prijave u toku
Izvor /RtV OK/
Tradicionalna Gulašijada u Debeljači biće održana 13. maja. Takmičenje u pripremi gulaša biće i ove godine održano na prostoru vašarišta, a s obzirom na dobru organizaciju prethodnih, i od ove manifestacije se mnogo očekuje. Organizator manifestacije za koju su prijave u toku je Mesna zajednica Debeljača, a dešavanje organizuje u saradnji sa Osnovnom školom „Moša Pijade” koja je organizator Karnevala koji će biti održan istog dana. Svečano otvaranje Gulašijade je u 9 sati. Polazak karnevalske provorke od osnovne škole do Vašarišta počinje u 10 sati. Svečano proglašenje pobednika Gulašijade najavljeno za 14 sati. Prijave je moguće izvršiti u debeljačkoj Mesnoj zajednici do 11. maja. Za sve informacije, prijave učesnika i rezervacije mesta distupan je broj tel .013/664-159 a prijave se mogu izvršiti i lično kod sekretara Mesne zajednice Debeljača. Organizatori navode da pored učesnika iz Srbije očekuju i goste iz Mađarske.