PU „Bambi“ Opovo: Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal (video)

10/05/2023

Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal 

OPOVO, 10. maj 2023 – Povodom Dana Ustanove P.U „Bambi“ Opovo, je organizovala i priredila maskenbal, dečiji najradosniji događaj. Deca su sa radošću predstavila svoje kostime. Defile maskiranih mališana prošetao je parkom, gde su ih roditelji i ostali građani znatiželjno posmatrali i sa velikim oduševljenjem nagradili aplauzom.

Nakon defilea u dvorištu Ustanove, koje je bilo posebno ukrašeno za ovu priliku, nastavljeno je druženje mališana. Naseljena mesta Sakule, Baranda, Sefkerin su takođe, ovaj dan proslavili u svojim objektima uz prigodan program.

Zahvaljujemo se roditeljima na saradnji i podršci povodom ovog nama svečanog događaja, koji su pokazali veliku kreativnost u izradi kostima. (S.Stefanov)

Povodom Dana Ustanove P.U „Bambi“ Opovo, je organizovala i priredila maskenbal: Foto/Glas Opova

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije