PU „Bambi“ Opovo: Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal (video)

10/05/2023

Proslava Dana Ustanove i dečiji maskenbal 

OPOVO, 10. maj 2023 – Povodom Dana Ustanove P.U „Bambi“ Opovo, je organizovala i priredila maskenbal, dečiji najradosniji događaj. Deca su sa radošću predstavila svoje kostime. Defile maskiranih mališana prošetao je parkom, gde su ih roditelji i ostali građani znatiželjno posmatrali i sa velikim oduševljenjem nagradili aplauzom.

Nakon defilea u dvorištu Ustanove, koje je bilo posebno ukrašeno za ovu priliku, nastavljeno je druženje mališana. Naseljena mesta Sakule, Baranda, Sefkerin su takođe, ovaj dan proslavili u svojim objektima uz prigodan program.

Zahvaljujemo se roditeljima na saradnji i podršci povodom ovog nama svečanog događaja, koji su pokazali veliku kreativnost u izradi kostima. (S.Stefanov)

Povodom Dana Ustanove P.U „Bambi“ Opovo, je organizovala i priredila maskenbal: Foto/Glas Opova

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

SEFKERIN, 26/27. maj 2024 – Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“. Koncert je privukao veliku pažnju, a...

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

OPOVO, 27. Maj 2024 U nedelju 26.maja 2024.godine Dom zdravlja Opovo je u okviru akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizovao akciju besplatnih preventivnih pregleda. Pregledana je 31 odrasla osoba, konstatovan je povišen krvni pritisak kod 3 osobe,...

najnovije

najčitanije