Oslikavanje podloge na Sportsko rekreativnom centru Opovo

Oslikavanje podloge na Sportsko rekreativnom centru Opovo

OPOVO, 22. maj 2024 – Nakon izgradnje novog porodičnog parka na Sportsko rekreativnom centru u Opovu, lokalna samouprava je angažovala umetnika da oslikavanjem podloge ulepša prostor.

Aleksandar Stanojev, umetnik iz ilandže, koji je već radio murale na Kulturnom centru Opovo, sada radi i na ulepšavanju Sportsko rekreativnog centra, a rezultati se već vide…

„U toku je oslikavanje na prostoru porodičnog parka u Opovu, gde će siva betonska površina nekadašnjeg igrališta dobiti novu podlogu, umetničku u skladu sa divnom prirodom u okruženju, a kako će to sve izgledati videćemo uskoro, a time ova divna celina dobija epilog“ rekao je predsednik opštine Miloš Markov nakon obilaska radova.

Svetonikoljska litija na centralnim ulicama Opova (video)

Svetonikoljska litija na centralnim ulicama Opova (video)

Svetonikoljska litija na centralnim ulicama Opova

OPOVO, 22. maj 2024 – Povodom obeležavanja Prenosa moštiju Svetog oca Nikole, hramovne slave Srpske pravoslavne crkve u Opovu, Barandi i Sakulama danas su održane liturgije i rezani slavski kolači Srpske pravoslavne opštine Opovo i lokalne samouprave.

Nakon liturgije, centralnim ulicama Opova je prošla Svetonikoljska litija u kojoj su učestvovali vernici, deca iz osnovne škole, predstavnici lokalne samouprave, javnih ustanova i preduzeća i Katoličke župe Opovo.

Protojerej Nedeljko Janković je prisutnima čestitao praznik, dok je predsednik opštine Miloš Markov čestitao hramovnu slavu svim vernicima u Opovu, Sakulama i Barandi, a svim građanima naše opštine Dan opštine Opovo.

Centralnim ulicama Opova je prošla Svetonikoljska litija/Glas Opova

 

Streličarstvo: Mažing ponovo bronzan

Streličarstvo: Mažing ponovo bronzan

OPOVO, 22. maj 2024 – I ovog vikend održana je nova etapa Kupa Srbije u streličarstvu u disciplini Fild. Prelep ambijent u Ljigu je okupio 54 takmičara iz 14 klubova. Robert Mažing se takmičio kao senior olimpijskim lukom i za jedan poen nadmašio Gorana Nedomačkog i osvojio treće mesto. Sledeći veliki turnir se održava u Kragujevcu 26. maja gde se očekuje mnogo više takmičara i jača konkurencija.

Dostava stanja vodomera od sada i putem Viber aplikacije

Dostava stanja vodomera od sada i putem Viber aplikacije

OPOVO, 22. maj 2024
Obaveštavaju se građani  opštine Opovo da od 24. maja (petak) pa zaključno sa 5. junom (sreda), mogu da dostavljaju podatke o stanjima na svojim vodomerima za mesec maj 2024. godine, putem „Viber“ aplikacije na broj telefona 066 817 88 23.

Potrebno je upisati obavezno šifru potrošača koja se nalazi na računu za komunalne usluge u gornjem levom uglu kao i ime i prezime potrošača na koga se račun za komunalne usluge odnosi, očitano stanje vodomera i datum očitavanja.

Očitano stanje vodomera možete dostavljati i dalje putem besplatne telefonske linije 0800 000 207

i elektronskom poštom na info@jpmladostopovo.rs.

Broj u Viber aplikaciju možete dodati očitavanjem QR koda koji se nalazi dole