U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka.

  1. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu (Rebalans I);
  2. Razmatranje predloga i donošenje Rešenja o prestanku mandata direktora JP „Mladost“ Opovo;
  3. Razmatranje predloga i donošenje Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP „Mladost“ Opovo;
  4. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na upotrebu imena opštine Opovo;
  5. Odbornička pitanja.
Hotel “Stari Banat” : Bogata ponuda, luksuzan smeštaj, sale za proslave

Hotel “Stari Banat” : Bogata ponuda, luksuzan smeštaj, sale za proslave

 

Hotel “Stari Banat” je idealno mesto za sve vrste proslava, gde se najčešće odigravaju rođendani, svadbe, krštenja i slično…

Objekat hotela raspolaže dečjom igraonicom i dvema salama za proslave (svečana sala i restoran).  Svečana sala ima kapacitet od 120 mesta i muzičku binu. Prostrana je i pogodna za organizovanje svih vrsta proslava i manifestacija. Restoran hotela ima kapacitet od 32 mesta, tako da je prikladan za organizovanje manjih koktela i svih vrsta proslava sa manjim brojem gostiju.

Trudimo se da svi vaši srećni trenuci budu još srećniji i za pamćenje. Ne samo da slavimo sa vama, već profesionalno i stručno organizujemo sve vrste vaših proslava.
Po dogovoru, hotelski menadžment i osoblje rade organizaciju, uslugu i dizajniranje prostora za proslave i svečanosti.
Pružamo i ketering usluge pri organizaciji događaja. Svojim gostima nudimo pomoć u svim sferama organizacije keteringa, počevši od idejnog rešenja, preko stručnih konsultacija tokom planiranja, do konačnog sprovođenja utvrđenih ciljeva, poručuju iz hotela “Stari Banat”