PARAZITSKI ŽIVOT SPS-a Grabe i gomilaju bogatstvo, a narod nikako da vidi vajdu od toga

PARAZITSKI ŽIVOT SPS-a Grabe i gomilaju bogatstvo, a narod nikako da vidi vajdu od toga

Ako je u pravu Svetislav Basara kad kaže da na jednoj strani imamo političke partije superhikovskog tipa, koje otimaju od sirotinje, daju bogatašima i uzimaju proviziju – te su po pravilu na desnici – a na drugoj pak strani imamo partije dobričina – te su po pravilu na levici – koje otimaju bogatima, daju sirotinji i koje takođe uzimaju proviziju – onda Dušana Bajatovića ne bi trebalo hapsiti!

CEO TEKST NA: Kurir

Pale maske, novinarka N 1 priznala da iza štrajka poštara stoji Dragan Šolak

Pale maske, novinarka N 1 priznala da iza štrajka poštara stoji Dragan Šolak

Pa poslušajte ovo priznanje da je štrajk poštara u direktnom interesu Šolakove firme, kojoj je doneo profit

Đilasova NATO opozicija beskrupulozno pokušava da iskoristi svaku moguću situaciju da bi politički profitirala pred izbore 17. decembra. Preko svojih ljudi pokušavaju da podbune narod na razne štrajkove, a potom to da predstave kao nepolitički štrajk, za prava radnika. Kao što je raskrinkan i lažni poljoprivrednik koji stoji iza protesta poljoprivrednika, tako su i vrlo brzo maske pale i povodom brutalnih napada na JP Pošta Srbije.
CEO TEKS PROČITAJTE NA: 24Sedam
U prodaji ulaznice za pozorišnu predstavu „Šta ćemo sad“, za predstavu „Petar Pan“ ulaz besplatan

U prodaji ulaznice za pozorišnu predstavu „Šta ćemo sad“, za predstavu „Petar Pan“ ulaz besplatan

OPOVO, 13. novembar 2023 – Na programu Kulturnog centra Opovo u novembru su dve pozorišne predstave.
Una Saga Serbica po četvrti put gostuje u Opovu, a ovog puta je u pitanju baletski mjuzikl za decu „Petar Pan. Predstava je zakazana za 18. novembar (12:00h), a ulaz je besplatan.
Priča je svima već poznata. Na muziku Warbeck Stephen-a koja je napisana baš za balet PETAR PAN, odvešćemo vas u zemlju NEDOĐIJU da dotaknemo dečiji svet mašte. Predstava sa dosta akrobacija, mačevanja, komike i lepote napravljena da slikovito dočara deci ovu prelepu priču.
Predstava za odrasle „Šta ćemo sad?“ na programu je 24. novembra (20:00h), a ulaznice po ceni od 500 dinara već su u prodaji.
Predstava „Šta ćemo sad?“ je komedija po motivima priče Branka Đurića, adaptaciju teksta i režiju potpisao je Erol Kadić, a igraju Sofija Juričin i Ivan Đorđević Džudi.
Komična situacija u kojoj se nadju ONA i ON nasmejaće vas do suza i postaviti pitanje ko pobedjuje -pozorište ili život ? 

Jesen Matice srpske u Opovu: Zadužbinari Matice srpske u Banatu

Jesen Matice srpske u Opovu: Zadužbinari Matice srpske u Banatu

Zadužbinari Matice srpske u Banatu
OPOVO, 13. novembar 2023 – U okviru projekta „Jesen Matice srpske u Opovu“, u Opštinskoj narodnoj biblioteci je 10. novembra održano drugo od četiri planirana predavanja.
Predavanje na temu „Zadužbinari Matice srpske u Banatu“ prezentovala je dr Jelena Veselinov, koja je, tom prilikom, predstavila zadužbine i zadužbinare Matice srpske u Banatu i raznovrsnost ciljeva ovih zadužbina. Ukazala je na raznorodnost imovina zadužbina kao i njihovu sudbinu nakon Prvog i Drugog svetskog rata. Tokom predavanja publika je imala priliku da se bliže upozna i sa ličnostima osnivača i korisnika zadužbina.

Atletika: Opovački Spartak na trci Grada Pančeva

Atletika: Opovački Spartak na trci Grada Pančeva

Opovački Spartak na trci Grada Pančeva
OPOVO, 13. novembar 2023 – 8.11.2023. godine, na stadionu FK “Dinamo” u Pančevu, održana je 8. novembra trdicionalna, 76. po redu, trka Grada Pančeva. Kao i svake godine, Spartakovi atletičari su učestvovali i ostvarili dobre rezultate.
Zlatne medalje osvojili su Stefan Vukajlov u trci dečaka 2015. godište, Jovana Vukajlov u trci devojčica 2014, Uroš Zdravković, Semeja Taul Joy, Mihajlo Vasić, Filip Poledica.
Srebrnim medaljama okitili su se Sava Parčanin, Katarina Ginculj, Sanda Grujić, Nikolija Vitolić, Milana Milovanov, Ivona Stamenović i Strahinja Simić, dok su bronzani bili Vladislava Vitolić, Marija Šavija i Duško Vasić.
Ostali atletičari su zauzeli plasmane od 4 do 10 mesta.