U prodaji ulaznice za pozorišnu predstavu „Šta ćemo sad“, za predstavu „Petar Pan“ ulaz besplatan

13/11/2023

OPOVO, 13. novembar 2023 – Na programu Kulturnog centra Opovo u novembru su dve pozorišne predstave.
Una Saga Serbica po četvrti put gostuje u Opovu, a ovog puta je u pitanju baletski mjuzikl za decu „Petar Pan. Predstava je zakazana za 18. novembar (12:00h), a ulaz je besplatan.
Priča je svima već poznata. Na muziku Warbeck Stephen-a koja je napisana baš za balet PETAR PAN, odvešćemo vas u zemlju NEDOĐIJU da dotaknemo dečiji svet mašte. Predstava sa dosta akrobacija, mačevanja, komike i lepote napravljena da slikovito dočara deci ovu prelepu priču.
Predstava za odrasle „Šta ćemo sad?“ na programu je 24. novembra (20:00h), a ulaznice po ceni od 500 dinara već su u prodaji.
Predstava „Šta ćemo sad?“ je komedija po motivima priče Branka Đurića, adaptaciju teksta i režiju potpisao je Erol Kadić, a igraju Sofija Juričin i Ivan Đorđević Džudi.
Komična situacija u kojoj se nadju ONA i ON nasmejaće vas do suza i postaviti pitanje ko pobedjuje -pozorište ili život ? 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rajko R. Karišić: 50 godina fotografije – Moj izbor

Rajko R. Karišić: 50 godina fotografije – Moj izbor

50 godina fotografije – Moj izbor   OPOVO, 29. novembar 2023 – U Galeriji „Jovan Popović“ u Opovu otvorena je izložba fotografija Rajka R. Karišića „50 godina fotografije – Moj izbor“ koja obuhvata šest ciklusa objavljenih u njegovoj monografiji “Karišić - 50...

Prvi godišnji koncert hora HarmoniUm (video)

Prvi godišnji koncert hora HarmoniUm (video)

Prvi godišnji koncert hora HarmoniUm  https://youtu.be/1vW_XjwjR-s OPOVO, 26. novembar 2023 – Hor Kulturnog centra Opovo (ONB Opovo) „HarmoniUm“ održao je godišnji koncert na sceni Kulturnog centra Opovo. Hor je osnovan u septembru 2022. godine i do sada je imao više...

najnovije

najčitanije