Telekom Srbija: RADOVI NA OTKLANJANJU SMETNJI

Telekom Srbija: RADOVI NA OTKLANJANJU SMETNJI

RADOVI NA OTKLANJANJU SMETNJI

Opovo, 29. jul 2020;

Telekom Srbija sprovodi radove na popravci telefonskog kabla u Opovu u delu ulice Borisa Kidriča (od ATC-a Opovo do ugla ulica Borisa Kidriča i Ribarske) kao i u delu ulice Ribarska (od ugla Borisa Kidriča i Ribarske do Policijske stanice Opovo). Radovi će se odvijati po postojećoj trasi telekomunikacionog kabla pri čemu će se na prelazima ulica koristiti postojeće telekomunikacione cevi.

Planirani početak radova je 29. jul, a radovi na otklanjanju smetnje trajaće maksimalno tri radna dana. Sve otkopane površine biće vraćene u prvobitno stanje.

JP Mladost: POČELA SA RADOM BESPLATNA TELEFONSKA LINIJA ZA POTROŠAČE

JP Mladost: POČELA SA RADOM BESPLATNA TELEFONSKA LINIJA ZA POTROŠAČE

POČELA SA RADOM BESPLATNA TELEFONSKA LINIJA ZA POTROŠAČE

Opovo, 29. Jul 2020
U cilju unapređenja kvaliteta pružanja svojih usluga, Javno preduzeće za proizvodnju, prečišćavanje i distribuciju vode Mladost Opovo je obezbedilo besplatnu telefonsku liniju za potrošače, koja je dostupna od 29.07.2020, od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 časova.

Broj besplatne telefonske linije je 0800/000-207

U slučaju hitne intervencije građana nakon radnog vremena preduzeća, dežurna služba se može dobiti na broj telefona 066/8178820

Putem besplatne info – linije korisnici mogu dobiti sve aktuelne servisne informacije i potrebne informacije u vezi preduzeća.

Ukoliko je potrebno, operater može uputiti korisnika na određenu službu preduzeća za preciznije  i detaljnije informacije u vezi tražene informacije.

Žika & Smuđ u bašti Cafe Jež: U PETAK VEČE DOMAĆEG ROKA

Žika & Smuđ u bašti Cafe Jež: U PETAK VEČE DOMAĆEG ROKA

U PETAK VEČE DOMAĆEG ROKA

Opovo, 29. jul 2020;

U petak, 31. jula u bašti Cafe „Jež“ u Opovu veče domaćeg roka i ex YU hitova. Uz akustičnu gitaru i usnu harmoniku od 20:00 do 23:00h nastupa čenćansko-opovački duet Žika & Smuđ. Muzičko podsećanje uz hladno osveženje u toploj julskoj noći!