Retrospektiva Fer plej lige: SPARTANCI ZAUZELI TRI PRVA I DVA TREĆA MESTA

Retrospektiva Fer plej lige: SPARTANCI ZAUZELI TRI PRVA I DVA TREĆA MESTA

SPARTANCI ZAUZELI TRI PRVA I DVA TREĆA MESTA

Opovo, 3. jul 2020;

Zbog dobro poznate situacije, mladi fudbaleri Škole fudbala „Spartanac“ su zajedno sa atletičarima i strelcima jedini sportski kolektivi koji su se takmičili tokom proleća i početkom leta.

Spartanci su sa pet ekipa (godišta) učestvovali u prolećnoj Fer plej ligi, jednom od najmasovnijih takmičenja za najmlađe kategorije fudbalera. Spartanci su i prethodnih sezona imali dobre nastupe ali ovog proleća su pokazali da se u klubu izuzetno dobro radi.

U tri kategorije (godišta) Spartanci su bili prvi (2009, 2011 i 2012) dok su u dve kategorije (2007/2008 i 2010) zauzeli odlično treće mesto.

Hotel „Stari Banat“ Opovo:  KOMFORAN SMEŠTAJ I ARANŽMANI ZA IZNAJMLJIVANJE PROSTORA

Hotel „Stari Banat“ Opovo: KOMFORAN SMEŠTAJ I ARANŽMANI ZA IZNAJMLJIVANJE PROSTORA

KOMFORAN SMEŠTAJ I ARANŽMANI ZA IZNAJMLJIVANJE PROSTORA

Hotel „Stari Banat“ nalazi se 30 km od Beograda i Pančeva u centralnom delu Opova u neposrednoj blizini reke Tamiš.

Objekat raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, šest apartmana dvosobne i trosobne, kao i jednu lux sobu). Sve sobe poseduju TV prijemnik, telefon, internet i klima uređaj.

Sadržaj hotela: restoran, letnja i zimska bašta, aperitiv bar, lobi bar, svečana (konferencijska) sala, besplatan wi-fi, projektor, parking prostor, sportsko rekreativni tereni (košarka, tenis, fudbal, odbojka, atletika, šetališta).

U bogatom asortimanu ugostiteljske, kulinarske i hotelijerske ponude, Hotel „Stari Banat“ Opovo u svojoj ponudi sadrži raznovrsne aranžamane iznajmljivanja prostora.

U visoko kvalitetnim uslovima hotelskih kapaciteta, velike i male sale (240 i 50 mesta), aperitiv bara, letnje i zimske bašte, dečije igraonice, velikog parking prostora i wi-fi mreže, pogodni su za organizovanje kongresa, stručnih skupova i ekskurzija, proslava, venčanja i dečijih rođendana.

Telefoni: 013 681 319; 063 871 3380