ED Pančevo:  SUTRA ISKLJUČENJA STRUJE U ČENTI, BARANDI, OPOVU I SEFKERINU

ED Pančevo: SUTRA ISKLJUČENJA STRUJE U ČENTI, BARANDI, OPOVU I SEFKERINU

SUTRA ISKLJUČENJA STRUJE U ČENTI, BARANDI, OPOVU I SEFKERINU

Opovo, 28. jul 2020;

Zbog planiranih radova na VN mreži, u sredu 29. jula u vremenskom intervalu od 8:00 do 14:30 časova, bez električne energije biće kompletna naselja Čenta, Baranda, Opovo, Sefkerin, Debeljača, Padina, Kovačica i Crepaja.

Kako će u tokom radova bez struje biti i postrojenje za preradu vode, sva četiri naselja Opštine Opovo biće i bez redovnog vodosnabdevanja.

U slučaju vremenskih neprilika radovi mogu biti otkazani.

Auto moto savez Srbije: SAOBRAĆAJ UMERENOG INTENZITETA

Auto moto savez Srbije: SAOBRAĆAJ UMERENOG INTENZITETA

SAOBRAĆAJ UMERENOG INTENZITETA

BEOGRAD, 28. jula (Tanjug) – Saobraćaj u Srbiji za sada je umerenog intenziteta i prohodnost najopterećenih putnih pravaca je dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Pred vozačima je jedan sunčan i topao dan, sa visokim dnevnim temperaturama.

Međutim, zbog građevinske sezone koja je u punom jeku, na velikom broju deonica vozače očekuje izmena režima saobraćaja i moguća usporenija vožnja zbog radova ili obustava, zbog čega na njima moraju posebno da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju zbog svoje  i  bezbednosti putara.

Takođe, ukoliko planiraju duže putovanje, iz AMS S savetuju vozačima da na put krenu odmorni, biraju ranije jutarnje ili kasnije popodnevne časove odnosno da izbegavaju putovanje u onom najtoplijem delu dana. Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Kamioni na Horgošu čekaju sat i po, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima takođe tri sata, a na prelazu Šid dva sata.