Aktiva za KK Opovo 99: DONACIJA LOPTI I LETNJI TRENING PROGRAM

Aktiva za KK Opovo 99: DONACIJA LOPTI I LETNJI TRENING PROGRAM

DONACIJA LOPTI I LETNJI TRENING PROGRAM

Opovo, 9. jul 2020;

Agencija „Aktiva“ i njen vlasnik, inače nekadašnji košarkaš Goran Vlajković, donirali su Košarkaškom klubu „Opovo 99“ šest lopti veličine „6“, koje će se koristiti za trenig i takmičenje najmlađe uzrasne kategorije (mlađi pioniri).

„Ovo je prva donacija ovog tipa i veoma nam je značajna za rad, a nadamo se da će ih biti još u narednom periodu. Deca su prijatno iznenađena i ja se ovom prilikom zahvaljujemo Goranu i agenciji „Aktiva“ na ovoj donaciji“, izjavio je trener Dejan Fogl.

Iz kluba poručuju da ovog leta žele akcenat da stave na omasovljavanje i razvoj mlađih kategorija, tako da će treninzi tokom leta biti besplatni i pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže. Termini treninga su utorak, četvrtak i petak od 17:00 časova na „crvenom“ terenu u centru. Sve informacije u vezi treninga mogu se dobiti pozivon na broj telefona 061 246 7591 (Dejan Fogl).

Normalizacija vodosnabdevanja do 23h: KVAR OTKLONJEN, PUNE SE BAZENI U FABRICI VODE

Normalizacija vodosnabdevanja do 23h: KVAR OTKLONJEN, PUNE SE BAZENI U FABRICI VODE

KVAR OTKLONJEN, PUNE SE BAZENI U FABRICI VODE
Opovo, 9. jul 2020;

Zbog kvara na vodositemu došlo je do prekida između bunara i postrojenja za preradu vode. Kako saopštavaju u JP „Mladost“ Opovo, ekipe na terenu su sanirale kvar i trenutno se pune bazeni u postrojenju za preradu vode, tako da se normalizacija vodosnabdevanja očekuje za oko 2 sata, odnosno oko 23:00h. Nadležni u JP „Mladost“ mole građane za još malo strpljenja dok voda u bazenima ne dostigne potreban nivo.

Saopštenje OO SNS Opovo: OSUDA HULIGANSKOG RUŠENJA U BEOGRADU I NOVOM SADU

Saopštenje OO SNS Opovo: OSUDA HULIGANSKOG RUŠENJA U BEOGRADU I NOVOM SADU

OSUDA HULIGANSKOG RUŠENJA U BEOGRADU I NOVOM SADU

Opovo, 9. jul 2020;

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo najoštrije osuđuje bezumno ponašanje i rušenje Beograda i Novog Sada. Sve što smo videli prethodne dve noći dokazuje da opozicione grupacije žele anarhiju u Srbiji i da je nasilje u cilju urušavanja institucija i destabilizacije Srbije njihova jedina politika, a takozvana „briga za građane“ samo velika šarena laža.

Uprkos kriminalnim, huliganskim i nasilničkim napadima, kojima smo svi šokirani, država Srbija umeće da zaštiti mir i stabilnost.

„Snažno podržavamo napore predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da sačuva mir i red u našoj zemlji jer predaja nikad nije bila opcija“, poručio je predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić.

Školstvo: POČEO UPIS U SREDNJU ŠKOLU, OVE GODINE ELEKTRONSKI

Školstvo: POČEO UPIS U SREDNJU ŠKOLU, OVE GODINE ELEKTRONSKI

POČEO UPIS U SREDNJU ŠKOLU, OVE GODINE ELEKTRONSKI

BEOGRAD, 9. jula (Tanjug) – Mali maturanti danas i sutra upisuju se u srednju školu. Roditelji neće morati da odlaze u školu zbog upisa, već to mogu da obave preko portala E-uprava.

Osmaci su sinoć mogli da vide u kojoj srednjoj školi su raspoređeni, kada je Ministarstvo prosvete objavilo konačni raspored po obrazovnim profilima.

Danas će biti objavljena i slobodna mesta na koje mogu konkurisati neraspoređeni učenici.

Iz Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu kažu da je neophodno da roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik, mora da ima kreiran nalog na portalu E- Uprava kako bi pokrenuo uslugu elektronskog upisa.

Usluga se nalazi u delu Usluge-Obrazovanje-eUpis u srednju školu i biće dostupna od danas u sedam sati do petka u 15 sati.

Postupak upisa se odvija potpuno elektronski, od popunjavanja i podnošenja prijave za upis do notifikacije da je upis kompletiran.