1

Opštinski štab za vanredne situacije: U ČETVRTAK DEZINFEKCIJA JAVNIH POVRŠINA

U ČETVRTAK DEZINFEKCIJA JAVNIH POVRŠINA

Opovo, 15. jul 2020;

Odlukom Opštinskog štaba za vanredne situacije u cilju zaštite i sprečavanja širenja epidemije zarazne bolesti COVID – 19, naloženo je Javnom preduzeću „Mladost“ Opovo da jednom nedeljno, sopstvenim kapacitetom vrši dezinfekcije javnih površina ispred svih javnih ustanova na teritoriji Opštine Opovo i pijačnog prostora u sva četiri opštinska mesta. Prva akcija biće sprovedena sutra (četvrtak, 16. jul) od 7:00 časova.
Brantner otpadna privreda: U SUBOTU REDOVNO PRIKUPLJANJE PET AMBALAŽE

U SUBOTU REDOVNO PRIKUPLJANJE PET AMBALAŽE

Opovo, 15. jul 2020;

U subotu 18. jula sprovodi se redovno mesečno prikupljanje pet ambalaže (limenke, tetrapak, papir i karton) u sva četiri naseljena mesta Opštine Opovo. Pripremite džakove sa pet ambalažom koje će terenske ekipe Brantnera pokupiti ispred vaših kuća.
JP Mladost Opovo: SAMOOČITAVANJE VODOMERA I OPOMENE ZA DUŽNIKE

SAMOOČITAVANJE VODOMERA I OPOMENE ZA DUŽNIKE

Opovo, 15. jul 2020;

Zbog epidemiološke situacije i potrebe socijalnog distanciranja Javno preduzeće „Mladost“ obaveštava korisnike i ujedno upućuje apel da izvrše samoočitavanje potrošnje vode na svojim vodomerima i podatke dostave pozivom na broj telefona 013/681-544 ili pošalju na e-mail adresu [email protected]

Takođe, komunalno preduzeće upućuje još jedan apel neredovnim platišama i velikim dužnicima da izmire svoje dugove jer će već od naredne sedmice biti sprovedena isključenja sa vodovodne mreže.
RTV Pančevo: DR LJILJANA LAZIĆ, EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U JUŽNOM BANATU

DR LJILJANA LAZIĆ, EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U JUŽNOM BANATU

Opovo, 15. jul 2020;

Izvor: RTVPančevo
O epidemiološkoj situaciji u Južnobanatskom okrugu, gde su žarišta i koliko se dnevno beleži novoobolelih za RTV Pančevo govori direktorka Zavoda za javno zdravlje Pančevo dr Ljiljana Lazić: