Još jedno priznanje za istraživanja Milorada Kovačevića

16/10/2023

Još jedno priznanje za istraživanja Milorada Kovačevića

OPOVO, 16. oktobar 2023 – Milorada Kovačevića poznajemo pre svega kao nekadašnjeg vrsnog atletičara, kasnije uspešnog atletskog trenera, međutim, Kovačević se poslednjih decenija posebno istakao u sakupljanju lekovitog bilja i spravljanju lekovitih napitaka.
Takođe, Kovačević se već četiri decenije intenzivno bavi genetskim istraživanjima, konkretno temom planiranja pola deteta pre začeća za koje ima više zaštićenih patenata.
Na ovogodišnjem Tesla Festu u Novom Sadu koji se održao od 12. do 15. oktobra u organizaciji Udruženja pronalazača Vojvodine, Milorad Kovačević je za svoj istraživački rad (inovacije: planiranje pola deteta pre začeća) dobio dva velika priznanja (zlatne medalje) od strane organizatora Međunarodnog festivala inovacija, znanja i stvaralaštva i Czeh Metallurgical Society, kao i poziv da dođe u Češku i primeni svoj rad.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije