Čišćenja svih tipova dimnjaka, u ponudi kvalitetan pelet i bukovo ogrevno drvo

Čišćenja svih tipova dimnjaka, u ponudi kvalitetan pelet i bukovo ogrevno drvo

U toku je akcija čišćenja svih tipova dimnjaka do kraja maja i to po ceni od 3000 dinara. U pitanju je moderno i efikasno  mašinsko čišćenje. U ponudi imamo i čišćenje grejnih kotlova. Očistite vaš dimnjak na vreme  kako  ne bi došlo do požara ili zagušenja, budite spremni za narednu grejnu sezonu.

Takođe, radimo i čišćenje svih tipova poslovnih objekata

U ponudi imamo pelet A1 klase 100% bukva, proizvođača “Miran san” kao i cepana drva u paleti 1.8 metara. Moguća je  saradnja sa sindikatima kao i odloženo plaćanje preko administrativne zabrane na 12 rata.

POZOVITE NAS: 064 961 37 67

Obaveštenje: Ostvarivanje prava na besplatne udžbenike

Obaveštenje: Ostvarivanje prava na besplatne udžbenike

Ostvarivanje preva na besplatne udžbenike

OPOVO, 12. april 2024 – ŠKOLE imaju rok da NAJKASNIJE do 20. aprila unesu podatke o učenicima koji ostvaruju pravo na besplatne udžbenike na osnovu DOKUMENTACIJE koja im je PRETHODNO DOSTAVLJENA u skladu sa osnovom po kojem učenik ostvaruje  pravo na dodelu besplatnih udžbenika.

U obaveštenju o ostvarivanju prava na besplatne udžbenike jasno je navedeno da će za buduće PRVAKE svaka škola uraditi PROCENU broja učenika prvog razreda koji ostvaruju ovo pravo NA OSNOVU BROJA PRIJAVLJENIH UČENIKA U OSTALIM RAZREDIMA.

Sportski vikend: Fudbal u Barandi, Sakulama i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi, Sakulama i Sefkerinu

Fudbal u Barandi, Sakulama i Sefkerinu

OPOVO, 12. april 2024 – Fudbaleri Radničkog dočekuju Slogu iz Banatskog Novog Sela, a na domaćem terenu igraju i sakulski Borac i sefkerinski Tempo koji ulaze u treći krug takmičenja. Borac dočekuje OFK Mladost iz Vojlovice, a Tempo će biti domaćin ekipi BSK Bavanište. Opovački Omladinac je u ovom kolu slobodan tim.

Prva južnobanatska liga / 22. kolo

Baranda, 14. april (nedelja) 16:30h; RADNIČKI – SLOGA (Banatsko Novo Selo)

Druga južnobanatska liga zapad / 19. kolo

Sakule, 14. april (nedelja) 16:30h; BORAC – OFK MLADOST (Vojlovica)

Sefkerin, 14. april (nedelja) 16:30h; TEMPO – BSK BAVANIŠTE