Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024.

Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u nadležnosti Elektrodistribucije Pančevo. Istovremeno je obaveštena Elektrodistribucija Pančevo, kako bi se izvršila potrebna zamena trafoa.

Firma zadužena za održavanje je naručila neophodne delove i kako smo obavešteni sa njihove strane, za realizaciju posla  i nabavku  je bilo potrebno vreme, tako da je rasveta bila u kvaru određeni broj dana.

„Lokalna samouprava se izvinjava stanovnicima Sefkerina koji su bili bez uličnog svetla neko vreme i potrudićemo se da ubuduće neće dolaziti do ovakvih problema. Takođe, apelovaćemo na elektrodistribuciju i firme koje rade na održavanju rasvete da ažurnije i odgovornije reaguju kada dođe do ovakvih situacija“, navodi se u saopštenju Opštine Opovo.

Po informacijama koje smo za sada dobili  trenutno je u toku intervencija Elektrodistribucije koja bi do večeras trebalo da otkloni kvar.

Fudbal: U trećem krugu takmičenja Sakuljanima prednost domaćeg terena

Fudbal: U trećem krugu takmičenja Sakuljanima prednost domaćeg terena

U trećem krugu takmičenja Sakuljanima prednost domaćeg terena

OPOVO, 10. april 2024 – Nakon 18 odigranih kola redovnog prvenstva Druge južnobanatske lige zapad, u narednih mesec i po dana igraće se treći krug takmičenja u kojem će svaki klub odigrati još po devet utakmica. Raspored i prednost domaćinstva zavisi od plasmana ekipa u redovnih 18 kola, tako da najbolju poziciju ima sakulski Borac koji će u velikom derbiju sa sefkerinskim Tempom biti domaćin.

Raspored:

  1. kolo: Borac – OFK Mladost; Tempo – BSK Bavanište
  2. kolo: Borac – Tempo
  3. kolo: Jugoslavija – Borac; Tempo – OFK Mladost
  4. kolo: Borac – Voja Gačić; Tempo – Jugoslavija
  5. kolo: Omladinac – Borac; Voja Gačić – Tempo
  6. kolo: Borac – Partizan; Tempo – Omladinac
  7. kolo: Stari Tamiš – Borac; Partizan – Tempo
  8. kolo: Borac – Proleter; Tempo – Stari Tamiš
  9. kolo: BSK Bavanište – Borac; Proleter – Tempo