Crveni krst Opovo: Imamo cilj- dođi na start

06/10/2023

Imamo cilj- dođi na start
OPOVO, 6. Oktobar 2023

U utorak, 10.10.2023.godine, u organizaciji Crvenog krsta Opovo, održaće se Trka za srećnije detinjstvo, rekreativno-humanitarna aktivnost za decu školskog uzrasta. Cilj ove aktivnosti je promocija humanih vrednosti i zdravih stilova života.

Trka će se održati na fudbalskom terenu u Opovu. Za učenike od prvog do četvrtog razreda početak trke je u 11 i 30 časova, a za učenike od petog do osmog razreda u 12 časova.

Za učešće u trci neophodno je da se kupi startni broj čija je cena 50 dinara. Startni broj može se kupiti u školi u ponedeljak i utorak ili na mestu dešavanja neposredno pre početka trke. Za sve učesnike obezbeđene su zahvalnice, a za prva tri mesta u svakoj kategoriji i medalje. Svaki razred je zasebna kategorija i posebno se takmiče dečaci i devojčice.

Novčana sredstva koja budu prikupljena prodajom startnih brojeva biće utrošena za pomoć deci iz ugroženih kategorija stanovništva.

Crveni krst Opovo poziva svu zainteresovanu decu da se uključe u trku, kao i odrasle da svojim prisustvom pruže podršku ovoj aktivnosti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije