Dom zdravlja Opovo: Nova stomatološka stolica i rendgen aparat za snimanje zuba

18/07/2023

Nova stomatološka stolica i rendgen aparat za snimanje zuba

OPOVO, 18. jul 2023 – Nabavkom nove medicinske opreme, Dom zdravlja Opovo je unapredio stomatološko odeljenje čime će se značajno poboljšati stomatološka dijagnostika i usluge. Apliciranjem na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo dobijena je nova stomatološka stolica sa kompletnom pratećom opremom čija je vrednost nešto više od 2.8 miliona dinara sa pdv-om, kao i novi rendgen za snimanje zuba, takođe velike vrednosti od oko milion dinara..

Nova stomatološka stolica i rendgen aparat za snimanje zuba: Foto/Glas Opova

„Sa novom opremom svakako ćemo značajno unaprediti rad stomatološkog odeljenja i moram da istaknem da nam je Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo pružio veliku podršku obezbeđujući najmoderniju i vrlo skupu stomatološku stolicu KaVo, mada smo u odnosu na druge mala zdravstvena jedinica. Takođe, sa novim rendgen aparatom unapređujemo i dijagnostiku i na taj način kompletiramo stomatološku uslugu našeg Doma zdravlja. Izuzetno smo zadovoljni jer je naša zdrvastvena ustanova na ovo čekala 40 godina“, izjavila je direktorka Doma zdravlja Opovo dr Sofija Popović.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije