Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

10/04/2024

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024.

Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u nadležnosti Elektrodistribucije Pančevo. Istovremeno je obaveštena Elektrodistribucija Pančevo, kako bi se izvršila potrebna zamena trafoa.

Firma zadužena za održavanje je naručila neophodne delove i kako smo obavešteni sa njihove strane, za realizaciju posla  i nabavku  je bilo potrebno vreme, tako da je rasveta bila u kvaru određeni broj dana.

„Lokalna samouprava se izvinjava stanovnicima Sefkerina koji su bili bez uličnog svetla neko vreme i potrudićemo se da ubuduće neće dolaziti do ovakvih problema. Takođe, apelovaćemo na elektrodistribuciju i firme koje rade na održavanju rasvete da ažurnije i odgovornije reaguju kada dođe do ovakvih situacija“, navodi se u saopštenju Opštine Opovo.

Po informacijama koje smo za sada dobili  trenutno je u toku intervencija Elektrodistribucije koja bi do večeras trebalo da otkloni kvar.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije