Povereništvo za izbeglice: Podela paketa pomoći

Povereništvo za izbeglice: Podela paketa pomoći

Podela paketa pomoći

OPOVO, 18. oktobar 2021 – U organizaciji Poverenika za izbeglice na teritoriji Opštine Opovo i asistenciju lokalne samouprave organizovana podela paketa pomoći.

Akcija je sprovedena u magacinu Crvenog krsta u Opovu gde su poverenik za izbeglice Zorana Zivlaković, zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika uručile pakete.

Lokalna samouprava: Imenovani članovi Izborne komisije, kadrovske izmene u skupštinskim radnim telima

Lokalna samouprava: Imenovani članovi Izborne komisije, kadrovske izmene u skupštinskim radnim telima

Imenovani članovi Izborne komisije, kadrovske izmene u skupštinskim radnim telima

OPOVO, 18. oktobar 2021 – Na 12. sednici Skupštine opštine Opovo imenovani su predsednik i članovi Opštinske izborne komisije Opštine Opovo u stalnom sastavu, kao i izmene u sastavima Komisije za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose i Saveta za zaštitu i unapređenje životne sredine.

U  stalnom sastavu Izborne komisije Opštine Opovo imenovani su Naztaša Vodeničar (predsednik), Radmila Maksimović (zamenik predsednika), Jasmina Četnik (član), Maja Popov (zamenik člana), Nataša Bugarin (član), Jelena Kanački (zamenik člana), Ivana Vlah (član), Violeta Lekić (zamenik člana), Saša cvrkota (član), Saša Jovanov (zamenik člana), Dragana Antić (član), Kristina Vasić (zamenik člana), Sava Lekić (član), Marija Andrea Brad (zamenik člana), Jovana Vakareskov (član), Nikoleta Spasić (zamenik člana).

Za sekretara Komisije imenovana je Jelena Petrović, a za zamenika sekretara Ankica Jožika. Izborna komisija Opštine Opovo u stalnom sastavu imenuje se na vremenski period od četiri godine.

U Komisiji za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose, umesto zamenika predsednika Aleksandra Veselinova imenovana je odbornica Nada Stojanović.

U Savetu za zaštitu i unapređenje životne sredine, umesto člana Aleksandra Veselinova imenovana je Ivana Divljački.

Međuregionalna liga KSV Jug 1. kolo: Poraz Opovčana na startu prvenstva

Međuregionalna liga KSV Jug 1. kolo: Poraz Opovčana na startu prvenstva

Poraz Opovčana na startu prvenstva

OPOVO, 18. oktobar 2021 – Košarkaši Opova 99 izgubili su u prvom kolu prvenstva Međuregionalne lige KSV – grupa Jug na gostovanju u Golubincima.

JADRAN (Golubinci) – OPOVO 99 81:77 (16:20; 20:10; 24:23; 21:24); U izjednačenoj utakmici na kraju meča domaćin je imao prednost od četiri poena. U prvoj četvrtini Opovčani su imali prednost ali je Jadrana u drugoj preokrenuo rezultat i na odmor otišao sa +6. Treća četvrtina se igrala egal, dok su u poslednjoj deonici Opovčani bili bolji ali nedovoljno da stignu prednost domaćina.

REZULTATI 1. kola: Dinamo – Jedinstvo 65:73; Ru Koš – Agrobanat 77:60; Vojka – Radnički 58:79; Partizan – Šimanovci 91:80; Jadran – Opovo 99