Nacionalna služba za zapošljavanje: REDOVNA I PRIVREMENA NOVČANA NAKNADA

Nacionalna služba za zapošljavanje: REDOVNA I PRIVREMENA NOVČANA NAKNADA

REDOVNA I PRIVREMENA NOVČANA NAKNADA

Beograd, 20. avgust 2020;

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne i privremene novčane naknade za jul 2020.

Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena u petak 21. avgusta 2020. godine, dok će privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biti isplaćena u subotu 22. avgusta 2020. godine.

Ministarstvo unutrašnjih poslova: MASKIRANI RAZBOJNIK UHAPŠEN SA PLENOM

Ministarstvo unutrašnjih poslova: MASKIRANI RAZBOJNIK UHAPŠEN SA PLENOM

MASKIRANI RAZBOJNIK UHAPŠEN SA PLENOM

Pančevo, 20. avgust 2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M. Š. (1993) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

On se sumnjiči da je danas u mestu Pločice kod Kovina, maskiran i uz pretnju pištoljem, od radnice pošte uzeo oko 1.000.000 dinara.

Potom je pobegao, a policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Skupština opštine Opovo: SUTRA KONSTITUTIVNA SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA

Skupština opštine Opovo: SUTRA KONSTITUTIVNA SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA

SUTRA KONSTITUTIVNA SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA

Opovo, 20. avgust 2020;

U petak 21. avgusta održaće se konstitutivna sednica Skupština opštine Opovo. Na ovoj sednici verifikovaće se mandati odbornicima i sprovesti izbor predsednika Skupštine i njegovog zamenika, kao i postavljenje sekretara Skupštine. Pored toga biće izabrani izvršni organi Opštine Opovo: predsednik opštine, zamenik predsednika opštine, članovi Opštinskog veća, kao i izbor članova Komisije za mandatsko – imunitetska pitanja i Komisije za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: RANI JAVNI UVID POVODOM IZRADE PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENjANIN-NOVI SAD

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: RANI JAVNI UVID POVODOM IZRADE PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENjANIN-NOVI SAD

RANI JAVNI UVID POVODOM IZRADE PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENjANIN-NOVI SAD

Odluka o izradi Prostornog plana područja posebne namene koridora autoputa mBeograd – Zrenjanin – Novi Sad je objavljena u „Službenom glasniku RS”, broj 76/20.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana od 20. avgusta do 04. septembra 2020. godine, na zvaničnim internet stranicama ministarstva

nadležnog za poslove prostornog planiranja i jedinica lokalnih samouprava u obuhvatu planskog dokumenta, odnosno u zgradama skupština Gradova Beograda, Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada, kao i u zgradama skupština opština Opovo, Kovačica, i Žabalj.

Ministarstvo nadležno za poslove prostornog planiranja, kao nosilac izrade predmetnog prostornog plana organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na izloženi mmaterijal u pisanoj formi jedinicama lokalnih samouprava i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Sektor za prostorno planiranje i murbanizam, Nemanjina 22-26, 11 000 Beograd, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 04. septembrom 2020. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade predmetnog prostornog plana mogu uticati na planska rešenja.

Opovo – Pančevo: NOVI RED VOŽNJE AUTOPREVOZNIKA PANTRANSPORT

NOVI RED VOŽNJE AUTOPREVOZNIKA PANTRANSPORT

Od 20. avgusta autoprevoznik Pantransport na relaciji Opovo – Pančevo – Opovo ima novi red vožnje:

Polasci iz Opova: 3:00 (rsn), 4:30 (n), 5:40 (rs), 6:30 (rs), 7:20 (rn), 9:50 (s), 10:50 (rn), 12:35 (rsn), 15:30 (rsn), 16:20 (rs), 20:30 (rsn), 23:20 (rsn).

Polasci iz Pančeva: 3:40 (n), 5:00 (rs), 5:40 (rs), 6:30 (rn), 9:00 (s), 10:00 (rn), 11:45 (rsn), 14:30 (rsn), 15:30 (rs), 19:30 (rsn), 22:30 (rsn), 00:00 (rsn).

r = radni dan; s = subota; n = nedelja