Težak saobraćajni udes u Barandi (video)

04/04/2024

Težak saobraćajni udes u Barandi

BARANDA, 4. april 2024 – Danas u prepodnevnim časovima na ulazu u Barandu iz pravca Sakula došlo je do težeg saobraćajnog udesa. Tridesetogodišnji vozač iz Sakula, zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom (BMW) i udario u betonski elektrostub.
Zbog velikog oštećenja vozila vatrogasne ekipe iz Opova i Pančeva su više sati povređenog vozača izvlačili iz vozila, kojeg je nakon toga hitna pomoć Doma zdravlja Opovo, nakon pružene medicinske pomoći,  transportovala u bolnicu.
Kako Glas Opova saznaje od prisutnih, čuo se samo stravičan zvuk udara u banderu nakon kojeg su komišije izašle i zatekle prizor u kojem je automobil bio praktično uvijen oko betonske bandere sa vozačem u kolima.
Struja je privremeno isključena, saobraćaj funkcioniše, a udareni automobil se upravo uklanja sa lica mesta.

 

Uskoro VIDEO

Sa mesta nesreće u Barandi/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zapalio se automobil u Opovu, intervenisali vatrogasci (video)

Zapalio se automobil u Opovu, intervenisali vatrogasci (video)

Zapalio se automobil u Opovu, intervenisali vatrogasci https://youtu.be/nhYLwVP_lrE?si=E3ksrQUE1WSql2I3 OPOVO, 19. april 2024 – Jutros oko 9:00h na parkingu ispred Hotela „Stari Banat“ u Opovu zapalio se parkirani automobil, marke Citroen, beogradskih tablica. Po...

Huliganski pir u sefkerinskom parku

Huliganski pir u sefkerinskom parku

SEFKERIN, 7. februar 2024 – Sefkerinski park je noćas bio meta za sada nepoznatih huligana koji su iz samo njima znanih razloga lomili i prevrtali parkovski mobilijar. Nažalost, parkovski mobilijari, elktro stubovi i sijalice, fasade javnih ustanova, česta su meta...

najnovije

najčitanije