Prijava za podsticaje moguća i za gazdinstva u procesu registracije

25/03/2024

BEOGRAD, 25. mart 2024
Мinistarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva obaveštava poljoprivredne proizvođače da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.

-Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Podsećamo da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije nalazi biljna kultura. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji- navodi se u saopštenju ministarstva

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije