Kulturni centar Opovo: Petar Pan za opovačke mališane

18/11/2023

Petar Pan za opovačke mališane

OPOVO, 18. novembar 2023 – Svaki dolazak baletsko – pozorišne trupe Una Saga Serbica izaziva veliko interesovanje opovačkih mališana, ali i roditelja koji podjednako uživaju u njihovim predstavama. Nakon, Male sirene, Aladina i Lepotice i zver, ovog puta su nam se plesači Une Sage Serbica predstavili sa baletskim mjuziklom Petar Pan.

Muzika i ples, ispunjena sala kulturnog centra, oduševljenje dece koja su svaku scenu ispratila aplauzima i glasnim odobravanjem, obeležili su i ovu predstavu.

Predstava sa dosta akrobacija, mačevanja, komike i lepote napravljena je da slikovito dočara deci ovu prelepu priču/foto: Glas Opova

Na muziku Warbeck Stephen-a koja je napisana baš za balet Petar Pan, Una Saga Sebica odvela je prisutnu decu u zemlju Nedođiju i svet mašte. Predstava sa dosta akrobacija, mačevanja, komike i lepote napravljena je da slikovito dočara deci ovu prelepu priču.

Pozorište UNA SAGA SERBICA je baletsko – pozorišna trupa čiji su članovi profesionalni baletski igrači Malina Stanojković, Nataša Nenadić, Marko Mrvošević i Dragiša Draća. Koreografi mjuzikla su Ana Krstić i Svetozar Krstić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

OPOVO, 25. april 2024 – U maloj sali Kulturnog centra Opovo, održan je veoma posećen književni susret, koji je na kraju prerastao i u muzičko veče. Gosti opovačke kulturne ustanove su bila dva pisca, Dalibor Daničić i Boško Ćirković – Škabo. Dalibor Daničić je...

najnovije

najčitanije