Škola fudbala Spartanac: Osam dana na letnjem kampu u Soko Banji (video)

09/07/2021

Osam dana na letnjem kampu u Soko Banji

OPOVO, 9. jul 2021 – Škola fudbala „Spartanac“ i ove godine je organizovala letnji kamp u Soko Banji. Oko 40 mališana otputovalo je zajedno sa svojim trenerima i vaspitačima gde će uz treninge i edukaciju provesti osam dana.

Spartance je ispratio predsednik opštine Miloš Markov i tom prilikom im poželeo srećan put i kvalitetan rad tokom kampa.
Markov je ispred lokalne samouprave svakom od mladih fudbalera i fudbalerki uručio majicu sa grbom Spartanca i Opštine Opovo. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije