ED Pančevo: U četvrtak isključenje struje i vode

ED Pančevo: U četvrtak isključenje struje i vode

OPOVO, 4. jun 2024 – Zbog najavljenih radova Elektrodistribucije Pančevo, u četvrtak, 6. juna, bez struje će u vremenskom intervalu od 8:00 do 14:00 časova biti kompletna naselja Sefkerin, Opovo i Baranda. Kako zbog isključenja struje neće raditi postrojenje za preradu vode, u istom vremenskom intervalu bez vodosnabdevanja će biti sva četiri opštinska mesta.

Fudbal: Omladinac prvenstvo Opštinske lige završio na trećem mestu

Fudbal: Omladinac prvenstvo Opštinske lige završio na trećem mestu

Omladinac prvenstvo Opštinske lige završio na trećem mestu

OPOVO, 4. jun 2024 – Opovački Omladinac je nakon ispadanja iz Druge južnobanatske lige – zapad, nastavio sa „sunovratom“ i tokom jesenjeg dela prvenstva Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, koju je završio na poslednjem mestu sa skorom od dve pobede i sedam poraza, katastrofalnom gol razlikom 6:31 i jednim oduzetim bodom zbog nedolaska na gostovanje.

Nakon zimske pauze puno toga se promenilo u klubu. Tim je preuzeo novi trener, a ekipa je renovirana. U prolećnom delu Opovčani su ostvarili skor od osam pobeda i jednim porazom uz impozantnu gol razliku od 41:16.

U poslednjem kolu Omladinac je bio slobodan tim, a kako je Vojvodina iz Crepaje poražena u Dubovcu, Opovčani su prvenstvo završili na trećem mestu. Odlično proleće i koliko – toliko spasena sezona ali ostaje žal jer da je Omladinac bio ovako predvođen i u ovom sastavu od početka prvenstva, verovatno bi se već ove sezone vratio u Drugu južnobanatsku ligu.