Atletika: Bronza za Ivonu Stamenović na pionirskom prvenstvu Srbije

Atletika: Bronza za Ivonu Stamenović na pionirskom prvenstvu Srbije

Bronza za Ivonu Stamenović na pionirskom prvenstvu Srbije
OPOVO, 23. januar 2022 – Zimska atletska sezona zvanično je počela ovog vikenda prvenstvom Srbije za pionire/ke na kom je učešće uzelo 264 takmičara iz čak 46 klubova.

I već prvog dana iz Beograda nam stižu lepe vesti. Ivona Stamenović je osvojila treće mesto i bronzanu medalju u disciplini bacanje kugle uz ostvaren rezultat 11,92m, što je ujedno i njen novi lični rekord, a srebro je izmaklo za svega 9cm.

Danas je na programu prvenstvo Srbije za mlađe pionire kao i juniorsko prvenstvo u višebojima.

FK Omladinac: Opovčani startovali sa pripremama, Abidinoski trener – igrač

FK Omladinac: Opovčani startovali sa pripremama, Abidinoski trener – igrač


Opovčani startovali sa pripremama, Abidinoski trener – igrač

OPOVO, 23. januar 2022 – Opovački fudbaleri su u subotu, na snegom zavejanom terenu, startovali sa pripremama pred prolećni deo prvenstva.

Opovčani su u nezavidnoj situaciji, poslednji su na tabeli Druge južnobanatske lige – Zapad sa samo tri osvojena boda. Međutim, teoretska šansa za opstanak još uvek postoji, jer pretposlednja Pobeda ima šest bodova, tako da ih na proleće očekuje ozbiljna borba za opstanak.

Selvidin Abidinoski

U klubu su optimisti jer su se iz Sefkerina u tim vratili Opovčani Nikola Stupar i Nikola Dimitrov, a ekipa će dobiti još nekoliko novih pojačanja koje će klub predstaviti tokom priprema.

Kako iz Uprave kluba kažu, najveće pojačanje je 34-godišnji Selvidin Abidinoski, koji će biti i trener i igrač. Poznavaocima fudbala Abidinoskog ne treba previše predstavljati. Legenda beogradskih terena, igrao za Beograd (Karaburma) Palilulac, Crvenu Zvezdu MML, IMT i Balkan (Mirjevo), svakako će doneti potrebno iskustvo na terenu, a u klubu veruju stručnost i autoritet na klupi.     

AMSS: Srbija u temperaturnom minusu

AMSS: Srbija u temperaturnom minusu

Srbija u temperaturnom minusu

BEOGRAD, 23. januara (Tanjug) – Cela Srbija je jutro temperaturnom minusu, u šest časova, prema podacima RHMZ, najhladnije bilo na Kopaoniku -14, po -10 bilo je na Zlatiboru, Crnom vrhu i Smederevskoj Palanci, a najmanje hladno bilo je u Negotinu -1stepen, dok je u Beogradu -5.

Snežne padavine su tokom jučerašnjeg dana otežavale vožnju širom zemlje a za danas su najavljene uglavnom u planinskim predelima, saopštio je Auto-moto savez Stbijhe.

Na putevima u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima Srbije, a posebno na onim u planinskim predelima ovih krajeva zbog snežnih padavina došlo je do formiranja snežnog pokrivača na većini puteva zbog toga se saobraćaj u ovim krajevima odvija otežano, usporeno i uz obaveznu upotrebu zimskih guma dok je na pojedinim deonicama zbog ugaženog snega na kolovozu sigurnija vožnja sa upotrebom lanaca.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.