Republički Hidrometeorološki Zavod: PROMENLJIVO, OD ČETVRTKA STABILIZACIJA

Republički Hidrometeorološki Zavod: PROMENLJIVO, OD ČETVRTKA STABILIZACIJA

PROMENLJIVO, OD ČETVRTKA STABILIZACIJA

Danas, od sredine dana povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Vetar umeren, zapadni i severozapadni. Najviša temperatura oko 18 °C.

Sutra, pretežno oblačno povremeno sa kišom i pljuskovima. Posle podne postepeni prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 10, najviša oko 18 stepeni.

U narednih sedam dana promenljivo oblačno povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. U utorak i sredu duvaće umeren, povremeno i jak severozapadni vetar. Od četvrtka osetno toplije sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti uglavnom u intervalu od 25 do 31 stepen. U ponedeljak novo naoblačenje sa severozapada sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature.

TR Petar i Tina: DONACIJA ZA MAJKU HRABROST

TR Petar i Tina: DONACIJA ZA MAJKU HRABROST

DONACIJA ZA MAJKU HRABROST

Opovo, 31. maj 2020;

Vlasnica butika Petar i Tina Slavica Karajović pridružila se akciji produkcije „S Tamarom u akciji“ i nakon renoviranja kuće Snežane Sužnjev, posetila njen dom i uručila brojne poklone za Snežanu i njenu decu.

„Ne samo zato što smo komšije, Snežana je veoma hrabra majka i veliki borac, koja je u izuzetno teškim uslovima uspela da odgaji i iškoluje troje divne dece i zaslužuje svaku pažnju i pomoć. Ona je primer za sve nas da ne postoje prepreke koje se ne mogu prevazići“, izjavila je Slavica Karajović.