FK Omladinac – FK Dunavac: MAJSTORIJA MILOŠA CVETKOVIĆA

15/03/2015

u SPORT

MAJSTORIJA MILOŠA CVETKOVIĆA
Opovo, 15. mart 2015;
U poslednjem pripremnom meču pred početak prolećnog dela sezone Druge južnobanatske lige, Opovčani su pobedili ekipu Dunavca minimalnim rezultatom 1:0. Videli smo sasvim korektno izdanje Omladinca, ali još uvek ne na nivou finiša jesenjeg dela prvenstva.
DSC_0041

U većem delu meča gledali smo tvrdu utakmicu, na momente i previše grubu za prijateljski meč, u kojem su domaći stvorili više prilika i svakako bili bolji rival. U prvih pola sata vodila se izjednačena borba, a onda je u 29. minutu Miloš Cvetković majstorskim udarcem sa oko dvadesetak metara pogodio ugao gde se spajaju stativa i prečka, što se do kraja ispostavilo kao jedini gol na utakmici.
DSC_0058

U prvih desetak minuta nastavka utakmice Opovčani su stvorili dve izgledne šanse, međutim zicere Lukovića i Grčaka odbranio je odlični Čačija, koji je na ovom meču nastupio za goste jer za utakmicu nisu imali golmana. Nakon toga fudbaleri Dunavca su uspostavili ravnotežu i sredinom meča bili konkretniji ali bez prave šanse za postizanje gola. U finišu utakmice Opovčani su ponovo pritisli rivala na njegovu polovinu ali Stojić i Ivić na asistencije Lukovića nisu bili precizni.
DSC_0063

I ova utakmica je pokazala da će u nastavku prvenstva motor ekipe Omladinca biti Miloš Cvetković. Kapiten Đorđe Grčak danas je igrao u veznom redu, što i nije neka novina jer je u pitanju svestrani fudbaler, koji može igrati na gotovo svim pozicijama. Nenezić je za sada daleko od jesenje forme ali se u napadu puno očekuje od povratnika Željka Lukovića. Opovčani narednog vikenda kao domaćini igraju prvenstveni meč sa Glogonjom i u klubu se nadaju dobrom izdanju svojih fudbalera i osvajanju nova tri boda.

Omladinac: Popović P, Marinković, Popović A, Latovljev B (Bogdanov), (Luković), Jašović, Jocić (Markuc), Filipović (Marković), Cvetković (Stojić), Grčak, Mosić (Ivić), Nenezić (Belčević).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije