Fudbal: Baranđani proslavili titulu i ulazak u viši rang

11/06/2023

u SPORT

Baranđani proslavili titulu i ulazak u viši rang
OPOVO, 11. jun 2023 – Pobedom u Opovu, u poslednjem kolu Druge južnobanatske lige – Zapad, Radnički je overio titulu i ulazak u viši rang.

OMLADINAC 1927 (Opovo) – RADNIČKI (Baranda) 1:4 (0:2); Utakmica u kojoj je Radnički bio favorit ali imao imperativ pobede, dok je Omladinac igrao za čast. Otvorena, zanimljiva i korektna utakmica i na kraju zaslužena pobeda Baranđana.

kapiten Radničkog Dušan Dobrić podigao šampionski pehar/Glas Opova

Radnički je golovima Vitorovića i Milovanova na poluvreme otišli sa dva pogotka prednosti i već tada je bilo jasno da na ovom meču neće biti iznenađenja. U nastavku meča Cukić je povisio vođstvo gostiju na 3:0, a neku nadu je vrati Tomić, koji je sredinom drugog poluvremena smanjio na 3:1. Međutim, tačku na utakmicu stavio je Petrov uz odličnu asistenciju Milovanova, koji je odradio najveći deo posla.

Nakon poslednjeg zvižduka sudije usledilo je veliko slavlje i bakljada navijača Radničkog koji su na ovoj utakmici ispunili tribine u Opovu, a zatim je delegat utakmice kapitenu Radničkog Dušanu Dobriću uručio šampionski pehar.

Od naredne sezone, Radnički je ponovo član Prve južnobanatske lige, dok će Opovčani novo prvenstvu igrati u okviru Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo.

Radnički ponovo član Prve južnobanatske lige/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije