Kik boks: Janjić učestvovao na seniorskom prvenstvu u Turskoj

22/11/2022

u SPORT

Janjić učestvovao na seniorskom prvenstvu u Turskoj

Sefkerin, 22. novembar 2022
Srpski kik bokseri su završili svoju ekspediciju u Antaliji u Turskoj i vratili sa seniorskog prvenstva Evrope održanog od 11 do 20 novembra 2022. godine sa osvojenim medaljama, od toga, 4 zlatne, 6 srebrnih i 9 bronzanih.
U sastavu Srpske reprezentacije učestvovao je i naš Uroš Janjić iz kluba “Dragon” Sefkerin u kategoriji do 67 kilograma gde je učestvovalo  26 odličnih takmičara iz reprezentacija  zemalja koje dominiraju u ovom sportu, u disciplini borbi K-1.
Nakon žreba Uroš je odigrao meč sa šampionom iz Ukrajine koji je višestruki prvak velikih prvenstava, Evrope i sveta. Janjić se borio odlično u sve tri runde,ali je ukrajinac ipak dobio na poene.
Svi naši reprezentativci su bili odlično pripremljeni ali je konkurencija bila izuzetno jaka.
Uroš Janjić je najmlađi član seniorske reprezentacije Srbije i u ovoj godini je osvojio velike rezultate. Zlato na prvenstvu Srbije u Senti u borbi discipline K-1 i zlato i pehar – titulu šampiona “Wako Evropskog kik boks kupa Servis open”u Kraljevu u borbama discipline Ful kontakt.
Takođe na “Wako balkanskom prvenstvu” u Kraljevu osvojio je u veoma jakoj konkurenciji srebrno odličje u disciplini borbe low kick.
Osvojiti odličan rezultat u tri borilačke discipline na najvećim prvenstvima je ogroman sportski uspeh za mladog kik boksera tokom 2022 godine .
Ovom prilikom se zahvaljujemo na pomoći i razumevanju u realizaciji nabavke opreme i velikih priprema takmičara kluba: Lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine Milošu Markovom, sportskom savezu opštine, firmi “Agros” i direktoru Jovanu Rackovom, Pekari M&N I njenom vlasniku Dejanu Svetliku kao i braći Egman iz Švajcarske.

Upravni odbor KBK Dragon.

 

pročitajte još i

Fudbal: Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

Fudbal: Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

Pripremne utakmice pred početak opštinske lige SAKULE / SEFKERIN, 27. mart 2023 – Naredne nedelje startuje prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, tako da je ovaj vikend bio prilika za proveru forme sakulskog Borca i sefkerinskog Tempa....

Fudbal: Pobeda Radničkog za prvu poziciju na tabeli

Fudbal: Pobeda Radničkog za prvu poziciju na tabeli

Pobeda Radničkog za prvu poziciju na tabeli BARANDA, 26. mart 2023 – Ubedljivom pobedom u malom opštinskom derbiju, Baranđani su izbili na prvu poziciju tabele Druge južnobanatske lige – zapad. RADNIČKI (Baranda) – OMLADINAC 1927 (Opovo) 4:0 (3:0); Mada su danas...

Košarka: Lider prvenstva ipak prejak za Opovčane

Košarka: Lider prvenstva ipak prejak za Opovčane

Košarka: Lider prvenstva ipak prejak za Opovčane OPOVO, 25. mart 2023 – Očekivano, lider prvenstva, pančevački Dinamo bio je prejak za opovački klub. DINAMO (Pančevo) – OPOVO 99 87:65 (20:18; 29:10; 21:21; 17:16); Bila je dovoljna samo jedna četvrtina (druga) da...

najnovije

najčitanije