Kik boks: Janjić učestvovao na seniorskom prvenstvu u Turskoj

22/11/2022

u SPORT

Janjić učestvovao na seniorskom prvenstvu u Turskoj

Sefkerin, 22. novembar 2022
Srpski kik bokseri su završili svoju ekspediciju u Antaliji u Turskoj i vratili sa seniorskog prvenstva Evrope održanog od 11 do 20 novembra 2022. godine sa osvojenim medaljama, od toga, 4 zlatne, 6 srebrnih i 9 bronzanih.
U sastavu Srpske reprezentacije učestvovao je i naš Uroš Janjić iz kluba “Dragon” Sefkerin u kategoriji do 67 kilograma gde je učestvovalo  26 odličnih takmičara iz reprezentacija  zemalja koje dominiraju u ovom sportu, u disciplini borbi K-1.
Nakon žreba Uroš je odigrao meč sa šampionom iz Ukrajine koji je višestruki prvak velikih prvenstava, Evrope i sveta. Janjić se borio odlično u sve tri runde,ali je ukrajinac ipak dobio na poene.
Svi naši reprezentativci su bili odlično pripremljeni ali je konkurencija bila izuzetno jaka.
Uroš Janjić je najmlađi član seniorske reprezentacije Srbije i u ovoj godini je osvojio velike rezultate. Zlato na prvenstvu Srbije u Senti u borbi discipline K-1 i zlato i pehar – titulu šampiona “Wako Evropskog kik boks kupa Servis open”u Kraljevu u borbama discipline Ful kontakt.
Takođe na “Wako balkanskom prvenstvu” u Kraljevu osvojio je u veoma jakoj konkurenciji srebrno odličje u disciplini borbe low kick.
Osvojiti odličan rezultat u tri borilačke discipline na najvećim prvenstvima je ogroman sportski uspeh za mladog kik boksera tokom 2022 godine .
Ovom prilikom se zahvaljujemo na pomoći i razumevanju u realizaciji nabavke opreme i velikih priprema takmičara kluba: Lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine Milošu Markovom, sportskom savezu opštine, firmi “Agros” i direktoru Jovanu Rackovom, Pekari M&N I njenom vlasniku Dejanu Svetliku kao i braći Egman iz Švajcarske.

Upravni odbor KBK Dragon.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije