SRU Soko Sefkerin: ODRŽANA 20. SEOSKA OLIMPIJADA U SEFKERINU

01/11/2020

u SPORT

ODRŽANA 20. SEOSKA OLIMPIJADA U SEFKERINU

Sefkerin 1. novembar 2020;

Sportsko rekreativno udruženje „Soko“ Sefkerin i ove godine organizovalo je seosku olimpijadu, dvadesetu po redu, koja je održana i sprovedena u skladu sa propisanim epidemiološkim merama (snimanje telesne temperature, nošenje zaštitnih maski, dezinfekcija obuće, ruku i pridrzavanje socijalne distance), dok je medicinski radnik Jadranka Ginculj vodila računa o zdravstvenom stanju učesnika takmičenja.

Olimpijadu su posetili zamenica predsednika opštine Opovo Anka Simin Damjanov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, opštinski većnik za sport Igor Vujić i predsednica mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić, koji su pozdravili učesnike i otvorili manifestaciju.

Pored predstavnika opštine Opovo, olimpijadu je posetio i uveličao član Upravnog odbora Sokolskog saveza Srbije Aleksandar Ristić.

Seoska olimpijada ove godine sprovedena je u tri sportske discipline: šutiranje penala, ubacivanje trojki u koš i pikado, u muškoj i ženskoj kategoriji. Takmičenja su održana u sportskoj sali izdvojenog odeljenja „Sveti Sava“, Osnovne škole „Dositej Obradović“ uz prisustvo direktora osnovne škole Slaviše Miškova.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta, doprineli su u značajnoj meri realizaciji projekata SRU „Soko“ projekata i obezbeđivanje neophodnih sredstava za njihovo finansiranje preko Saveza Soko Srbije. Podršku i pomoć u realizaciji ovog projekta pružili su i Opština Opovo i Mesna zajednica Sefkerin.

Za prva tri mesta obezbeđene su medalje, diplome i majice, a za šutiranje penala i ubacivanje trojki plus poklon lopte. (G.R.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije