Omladinska liga južnog Banata: Baranđani uspešni na startu lige

Omladinska liga južnog Banata: Baranđani uspešni na startu lige

Baranđani uspešni na startu lige

OPOVO, 12. septembar 2021 – Omladinci Radničkog su započeli prvenstvo uspešno kao i seniori. U 2. kolu Omladinske lige južnog Banata – grupa Sever, Baranđani su kao domaćini bili bolji od Jedinstva iz Kačareva i trijumfovali rezultatom 4:2 (3:1). Ekipu vodi Danilo Babin.

U ovoj ligi iz naše opštine takmiče se i opovački Omladinac i sakulski Borac. Prvo kolo nije odigrano, a opovčani utakmicu sa Jugoslavijom igraju u sredu.

Vremenske prilike: Danas sunčano i toplo, do 30 C

Vremenske prilike: Danas sunčano i toplo, do 30 C

Danas sunčano i toplo, do 30 C

BEOGRAD, 12. septembra (Tanjug) – U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab do umeren severni i severoistočni. Najniža temperatura od 5 do 15 stepeni C, najviša od 26 do 30 C.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren severni i severoistocni, sa najnižom temperaturom od 12 do 15 C, najvišom oko 28 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, sa dnevnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti, u većini mesta od 27 do 30 stepeni.

U drugoj polovini sledeće nedelje doći će do naoblačenja sa kišom, ponegde i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz pad temperature.