Crna hronika: Pronađeno telo kod nasipa na Tamišu

Crna hronika: Pronađeno telo kod nasipa na Tamišu

Pronađeno telo kod nasipa na Tamišu

Sefkerin, 11. septembar 2021
Kako nezvanično sanajemo pronađeno je telo čoveka obešeno o drvo, duboko u šumi pored nasipa koji vodi od Sefkerina ka Glogonju. Kako se pretpostavlja radi se o Vlastimiru Ćiriki iz Sefkerina koji je nestao pre 10 dana. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Ministarstvo unutrašnjih poslova: Uhapšeni dileri droge

Ministarstvo unutrašnjih poslova: Uhapšeni dileri droge

Uhapšeni dileri droge

Pančevo, 11. septembar 2021.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa  Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, uhapsili su i zadržali do 48 sati Ž.P. (1995), N.S.(1998) i M.Lj. (1997) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Inspektori kriminalističke policije su u iznajmljenoj garaži u Pančevu pronašli   automobil stranih registarskih oznaka, koji su koristili N.S.i M.Lj. u kojem se nalazilo sakriveno više od 4,5 kilograma marihuane.

Policija je u stanu u kome je boravio Ž.P. pronašla oko 540 grama marihuane, oko 77 grama ekstazi tableta i oko 2,7 grama amfetamina.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu u Pančevu.

Saobraćaj: Gužve zbog radova na Pančevačkom mostu

Saobraćaj: Gužve zbog radova na Pančevačkom mostu

Gužve zbog radova na Pančevačkom mostu

OPOVO, 10. septembar 2021 – Saobraćajne gužve koje se od kraja avgusta pojavljuju na Pančevačkom mostu posledica su redovnog održavanja koje će se izvoditi do početka zimske sezone, 1. novembra. Ovo je naveo Igor Stefanović iz “Puteva Srbije”.

On je pojasnio da je prošle nedelje zamenjen kolovoz od Bogoslovije do samog mosta preko Dunava u desnoj traci, prema Pančevu. Takođe, naveo je da je u drugoj traci iz smera Pančeva ka Beogradu, obavljena zamena velikih čeličnih dilatacija (spojeva dva dela konstrukcija mosta koje prenose pomeranja s jedne na drugu) u dnevnim uslovima, pa je to takođe stvaralo gužve.

„Radimo zamenu manjih dilatacija noću od 20 sati do šest časova ujutro, i to planiramo da nastavimo dok ne zamenimo sve oštećene dilatacije. U planu je i zamena ploča na pešačkim stazama, takođe u okviru redovnog održavanja. Imamo detaljan pregled čelične konstrukcije mosta, dela koji je u nadležnosti “Puteva Srbije”, i prema tom izveštaju radićemo deo po deo do 1. novembra“, poručio je Stefanović.