Humanitarna akcija: Sakupljeno dovoljno novca za drugu dozu leka

Humanitarna akcija: Sakupljeno dovoljno novca za drugu dozu leka

Sakupljeno dovoljno novca za drugu dozu leka

Opovo, 26. avgust 2021
Akcija koja je započeta od strane humanitarne organizacije „Budi human“ u kojoj je inicirano prikupljanje novčanih sredstava za našeg sugrađanina Sretena Miševskog, u svojoj drugoj rundi uspešno je završena. Naime, od trenutka kada je vest objavljena i  na našem portalu, akciju su podržali  naši mnogobrojni sugrađani koji su direktnim uplatama i slanjem SMS poruka omogućili da se neophodna sredstva prikupe i da Sreten može da primi drugu terapiju.

Za  dve nedelje je potrebno da Sreten ode na još jednu terapiju, treću po redu i za mesec dana još na jednu, četvrtu i poslednju po preporuci lekara, tako da je neophodno  sakupiti još novca.
Porodica Miševski se zahvaljuje svima koji su pokazali svoju humanost i svojim učešćem u akciji pomogli. Takođe i mi u ime redakcije Glasa Opova zahvaljujemo svim humanim ljudima koji su uplatili novac za Sretenovo ozdravljenje.
Pozivamo sve naše čitaoce da i u narednom periodu uzmu učešče u akciji kako bismo Sretenu pomogli da pobedi opaku bolest sa kojom se suočava.

Brantner otpadna privreda: Prikupljanje pet ambalaže u subotu

Brantner otpadna privreda: Prikupljanje pet ambalaže u subotu

Prikupljanje pet ambalaže u subotu
OPOVO, 26. avgust 2021 – U subotu 28. avgusta sprovodi se redovno mesečno prikupljanje pet ambalaže (limenke, tetrapak, papir i karton) u sva četiri naseljena mesta Opštine Opovo. Pripremite džakove sa pet ambalažom koje će terenske ekipe Brantnera pokupiti ispred vaših kuća.

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama i Barandi, Omladinac na gostovanju u Mramorku

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama i Barandi, Omladinac na gostovanju u Mramorku

Fudbal u Sakulama i Barandi, Omladinac na gostovanju u Mramorku

OPOVO, 26. avgust 2021 – Ovog vikenda za ljubitelje fudbala dve utakmice na domaćim terenima. Borac dočekuje novjliju u Srpskoj ligi Vojvodina imenjaka iz Šajkaša, dok su Baranđani domaćini Mundialu iz Pančeva.

Opovački Omladinac gostuje u Mramorku gde ga očekuje težak meč sa Proleterom.

Srpska liga Vojvodina / 3. kolo:

Sakule, 29. avgust (nedelja) 16:30h; BORAC – BORAC (Šajkaš)

Druga južnobanatska liga Zapad / 2. kolo

Baranda, 29. avgust (nedelja) 16:30h; RADNIČKI – MUNDIAL (Pančevo)

Mramorak, 28. avgust (subota) 16:30h; PROLETER – OMLADINAC 1927 (Opovo)