Pozorište: Ženski razgovori na sceni Kulturnog centra Opovo (video)

Pozorište: Ženski razgovori na sceni Kulturnog centra Opovo (video)

Ženski razgovori na sceni Kulturnog centra Opovo

OPOVO, 21. avgust 2021 – Na pozorišnoj sceni Kulturnog centra Opovo sinoć je odigrana predstava „Ženski razgovori“. Po tekstu legendarnog Duška Radovića ova predstava se igra preko tri decenije i na šarmantan i duhovit način predstavlja muško-ženske odnose.

Svetlana Bojković

Sa jednostavnim scenskim dekorom od jednog kafanskog stola, tri stolice, tri šešira i tri kafe, sjajna glumačka ekipa koju čine Svetlana Bojković, Milan Caci Mihailović i Katarina Žutić pobrala je velike simpatije i aplauze opovačke publike.

Saobraćaj: Danas i sutra radovi na Pančevačkom mostu

Saobraćaj: Danas i sutra radovi na Pančevačkom mostu

Danas i sutra radovi na Pančevačkom mostu

Beograd, 21. Avgust 2021
U subotu 21.08. i nedelju 22.08.2021. godine, u periodu od 7 do 19 časova, izvodiće se radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora, na delu državnog puta I B reda broj 47, Beograd-Pančevo/Pančevački most, na deonici između semafora na Bogosloviji (okretnica autobusa) do početka Pančevačkog mosta, u smeru ka Pančevu.
Radovi će se izvoditi u levoj (brzoj) saobraćajnoj traci a saobraćaj će se, u smeru ka Pančevu, odvijati desnom saobraćajnom trakom.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, poručuju iz Puteva Srbije

Mole se učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.