U ponedeljak kolačijada u Sakulama

U ponedeljak kolačijada u Sakulama

Sakule, 22. Februar 2024
Zaposleni Osnovne škole,, Zoran Petrović” su već godinama unazad organizatori i učesnici brojnih humanitarnih akcija.

U ponedeljak 26. februara sa početkom u 12 časova u fiskulturnoj sali škole u Sakulama biće organizovana prodaja poslastica koje će pripremiti roditelji sa svojom decom i ostali ljudi plemenitog srca, a  prikupljena novčana sredstva biće i ovog puta preusmerena u humanitarne svrhe.

JP Mladost sprovodi radove čišćenja bankina na mostovima

JP Mladost sprovodi radove čišćenja bankina na mostovima

JP Mladost sprovodi radove čišćenja bankina na mostovima

OPOVO, 22. februar 2023 – Tokom ovog meseca radnici opovačkog komunalnog preduzeća – sektor „Zelenilo“, sprovode redovne sezonske radove, a trenutno se radi na čišćenju bankina na mostovima u Opovu i Sefkerinu.
„Ovo je period godine kada se zbog poljoprivrednih radova nanosi puno blata na kolovoze pa se zbog bezbednosti u saobraćaju preduzimaju ovakve akcije“, navodi se u saopštenju Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo.

Foto/Glas Opova

Galerija Jovan Popović: U četvrtak otvaranje izložbe „Sinergija“

Galerija Jovan Popović: U četvrtak otvaranje izložbe „Sinergija“

U četvrtak otvaranje izložbe „Sinergija“

OPOVO, 22.  februar 2024 – Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd, odsek Beogradska politehnika, prvi put izlaže radove studenata dizajna u galeriji Jovan Popović u Opovu. Izložbom su obuhvaćeni i predstavljeni radovi sa umetničkih predmeta (Crtanje 1 i 2, Slikanje, Plastična anatomija, Analitičko crtanje, Crtanje figure 1 i 2, Crtačke tehnike i Vizuelne umetničke prakse) sa sve tri godine studiranja.

Izložbu će (večeras) 22. februara 2024. u 19 časova otvoriti direktorka Galerije Jovan Popović, Katarina Nikolić Ralić, profesori sa Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd, mentori projekta: Aleksandra Šaranović, Gordana Kapunac, Jelena Jocić, Milica Matović, Natalija Simeonović, Petar Radlović, Žolt Kovač.

Dunav na Sajmu turizma u BG: Osiguranje siguran oslonac na svim putovanjima

Dunav na Sajmu turizma u BG: Osiguranje siguran oslonac na svim putovanjima

BEOGRAD, 22. februara (Tanjug) – Dunav osiguranje predstavljeno je na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, pod već prepoznatljivim sloganom “Nova putovanja pišu nove priče”, uz želju da svojim korisnicima putničkog zdravstvenog osiguranja i ubuduće bude siguran oslonac na svim putovanjima, poručuju iz ove kompanije. Sajam turizma, koji se održava od danas do nedelje, idealna je prilika da se svi podsete koliko je za savršeno putovanje pored odabira destinacije važna i dobra priprema, bilo da je izbor planinski centar, egzotična destinacija ili neki evropski grad, kažu u Dunav osiguranju. Dodaju da su preporuke uvek dobrodošle, a da je prvi i siguran izbor pre svega polisa putničkog zdravstvenog osiguranja koju nudi ova kompanija. “Želimo da u potpunosti uživate u svim novim avanturama koje nosi jedno putovanje, a brigu o mogućim nezgodama prepustite nama”, istakao je član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje Bojan Raičević. Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja, pruža mogućnost zaštite od brojnih rizika i naknadu troškova hitne lekarske intervencije, bolničko i ambulantno lečenje, nabavku neophodnih lekova, kao i prevoz bolesnika do najbliže zdravstvene ustanove. Oni koji veći deo svog odmora provode aktivno, uz skijanje ili neki drugi sport mogu se osigurati i od sportskog rizika. “Saglasni da prijateljske odnose čini sloboda izbora, na vama je odabir teritorije i nivoa pokrića, sume osiguranja i trajanja osiguranja. Suma osiguranja po polisi putničkog zdravstvenog osiguranja iznosi čak do 35.000 evra.

Polisu možete zaključiti na više od 600 prodajnih mesta kompanije Dunav osiguranje, kao i onlajn, i na taj način ostvariti 15 odsto popusta”, istakao je Raičević. Detaljne informacije i instrukcije ukoliko dođe do osiguranog slučaja, osiguranici mogu dobiti pozivanjem broja 011 36 36 940. Štand kompanije Dunav osiguranje nalazi se u Hali 1 Beogradskog sajma, gde svi zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije o putničkom zdravstvenom osiguranju i paketu putnog osiguranja. Pored toga, svi koji žele da se informišu mogu to da učine i besplatnim pozivom Kontakt centra kompanije na broj 0800 386 286 ili na internet stranici Dunav osiguranja.