JP Mladost: Zbog planiranih radova deo Opova sutra bez vodosnabdevanja

JP Mladost: Zbog planiranih radova deo Opova sutra bez vodosnabdevanja

JP Mladost: Zbog planiranih radova deo Opova sutra bez vodosnabdevanja
OPOVO, 12. septembar 2023 – Obaveštavaju se građani Opova da će 13. septembra u periodu od 8.30 – 15.00 časova bez vode biti pojedini delovi ulica zbog rekonstrukcije vodovodne mreže i to:
-Branka Radičevića – od 2. oktobra do kraja ulice;
-2. oktobra – od Šumske do kraja ulice;
-Grobljanska – cela ulica;
-Slatinska – od 2. oktobra do kraja ulice.

Streljaštvo: Međunarodni turnir u Osipaonici

Streljaštvo: Međunarodni turnir u Osipaonici

Međunarodni turnir u Osipaonici

SAKULE, 12. septembar 2023 – Ekipa SK “Stevan Doronjski” Sakule je 8/9. septembra u Osipaonici učestvovala na prestižnom međunarodnom takmičenju u disciplini olimpijski trap, na kojem su učešće uzelo 52 strelaca i sedam ekipa.

„Ekipno se zbog izuzetno jake konkurencije nismo proslavili osvojivši šesto mesto, ali u pojedinačnoj konkurenciji možemo biti zadovoljni. Nenad Vesić je osvojio 16. mesto, aAleksandar Anović 17. mesto“, rekao nam je veteran sakulskog kluba Blagoje Mirkov.

Pored većeg broja strelaca iz inostranstva, vredno pažnje je učešće nekadašnjeg svetskog prvaka Reiger Kurt Dieter iz Nemačke (na slici sa Blagoje Mirkov), koji je sa svojih 86 godina osvojio 15. mesto i pokazao svoje umeće u streljaštvu i dobru psihofizičku kondiciju.

Našim strelcima ostaje još Prvenstvo Srbije od zvaničnih utakmica, a dotle dobar golub.

Danas je  akcija dobrovoljnog davanja krvi

Danas je akcija dobrovoljnog davanja krvi

Danas je  akcija dobrovoljnog davanja krvi
SAKULE/BARANDA, 12. septembar2023
Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u danas u utorak, 12. septembra u Barandi od 10:30 do 13h u kancelariji matičara dok će se u  Sakulama akcija održati od 14 do 16:30h u prostorijama OŠ “Zoran Petrović” Krv mogu dati sve zdrave osobe starosti između 18 i 65 godina.

Pokažite svoju humanist, DAJTE KRV!