Aphrodite Mediterranean Cup: Još jedan zapažen nastup streličara Dragiše Jevtića

Aphrodite Mediterranean Cup: Još jedan zapažen nastup streličara Dragiše Jevtića

: Još jedan zapažen nastup streličara Dragiše Jevtića

 

OPOVO, 30. oktobar 2023 – Već sedmi put se na Kipru održava međunarodno takmičenje u streličarstvu Aphrodite Mediterranean Cup na kome svake godine učestvuje i reprezentacija Srbije.

Kao deo reprezentacije Srbije u ekipi seniora je nastupioo i Dragiša Jevtić iz Sefkerina. Na takmičenju je učestvovalo 94 streličara iz Grčke, Ukraijne, Gruzije, Srbije, Poljske, Velike Britanije, Bugarske, Malte i naravno Kipra. Samo takmičenje je trajalo od 24. do 30. oktobra. Dragiša je u ekipi sa Mihajlom Stefanovicem i Markom Vulićem osvojio srebrnu medalju izgubivši u finalu od ekipe Kipra za dva poena. U pojedinačnoj konkurenciji Dragiša je uspeo da se plasira na 5. poziciju.

Plivanje: Nove medalje za Vukašina i Alekseja Štetina

Plivanje: Nove medalje za Vukašina i Alekseja Štetina

Nove medalje za Vukašina i Alekseja Štetina

 

OPOVO, 31. oktobar 2023 – Aleksej Štetin, mladi plivač iz Opova, kreće stopama svog starijeg brata Vukašina o čijim smo uspesima već uveliko pisali. Aleksej je prošlog vikenda, u Maloj ligi Beograda, za svoj klub 11. april osvojio srebrnu medalju u štafeti 4×50 kraul.

Drugog vikenda, odnosno u 3. i 4. kolu Zimske lige Beograda, Vukašin Štetin je osvojio srebro u disciplini 100 metara leđno i ušao u osam najboljih pionira, tako da je uvršten u kamp za talente koji će se održati naredne nedelje u Zrenjaninu, kao i na seriji kampova na Košutnjaku gde će sa njima raditi najbolji srpski plivači i treneri.

JP Mladost: Sakule trenutno bez vode

JP Mladost: Sakule trenutno bez vode

Sakule trenutno bez vode

SAKULE, 31. oktobar 2023
Obaveštavaju se građani Sakula da su trenutno bez vode zbog havarije na uličnoj vodovodnoj mreži. Ekipa JP Mladost Opovo je na terenu i očekuje se da će kvar biti saniran u naredna  2 sata.

Jesena Matice srpske u Opovu: Održano prvo predavanje, Matica srpska, program i ciljevi

Jesena Matice srpske u Opovu: Održano prvo predavanje, Matica srpska, program i ciljevi

Održano prvo predavanje, Matica srpska, program i ciljevi

OPOVO, 30. oktobar 2023 – U okviru programa „Jesen Matice srpske u Opovu“, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu, održano je prvo od četiri planirana predavanja, koja će biti održana do kraja godine. Predavanje i prezentaciju na temu „Matica srpska, program i ciljevi“, održao je dr Dragan Tubić.

„Predavanja u okviru projekta „Jesen Matice srpske u Opovu“ rezultat su naših sastanaka održanih u martu ove godine i uspostavljanja kvalitetne saradnje sa Maticom srpskom u Novom Sadu. Program nastavljamo novim predavanjem 10. novembra kada će nam gostovati dr jelena Veselinov, koja će govoriti o zadužbinarima Matice srpske iz Banata“, poručila je direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić.