AP Vojvodina: Sanacija i adaptacija fudbalskog terena u Sefkerinu

AP Vojvodina: Sanacija i adaptacija fudbalskog terena u Sefkerinu

Sanacija i adaptacija fudbalskog terena u Sefkerinu

NOVI SAD, 7. Jun 2022 – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore predstavnicima lokalnih samouprava, škola i sportskih centara za finansiranje 38 projekata u oblasti izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, za šta je izdvojeno 120 miliona dinara.

Realizacijom tih projekata unapređuje se školska sportska infrastruktura, javni sportski tereni i centri dostupni svim građanima, kao i trenažni centri namenjeni vrhunskim sportistima.

Opština Opovo je aplicirala i dobila sredstva u visini od 1.196.904 dinara za projekat „Adaptacija, sanacija i investiciono održavanje otvorenog fudbalskog terena“ u Sefkerinu.

FK Tempo Sefkerin: Najava turnira u malom fudbalu

FK Tempo Sefkerin: Najava turnira u malom fudbalu

Najava turnira u malom fudbalu
SEFKERIN, 8. jun 2022 – U organizaciji Fudbalskog kluba „Tempo“ u Sefkerinu će se održati turnir u malom fudbalu (4+1) „Futsal Sefkerin 2022“.Turnir startuje od 25. juna, a prijave ekipa su do 23. juna. Kotizacija po ekipi je 8.000 dinara, prijave i informacije se mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 065 3100 714 i 063 265 015.

ONB Opovo: Dani Miloša Crnjanskog – monodrama i razgovori pisaca

ONB Opovo: Dani Miloša Crnjanskog – monodrama i razgovori pisaca

Dani Miloša Crnjanskog – monodrama i razgovori pisaca

OPOVO, 8. jun 2022 – U petak, 10. juna, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu, u okviru manifestacije Dani Miloša Crnjanskog, biće izvedena se monodrama „Oslobođeni Prometej – Dnevnik o Čarnojeviću“ i razgovori pisaca: Zdenka Valent Belić, Milena Kulić i Franja Petrinović.

Ulaz je slobodan, a program počinje u 18:00 časova