Agros doo Opovo: Podrška za najmlađu selekciju KK Agros Basket

Agros doo Opovo: Podrška za najmlađu selekciju KK Agros Basket

OPOVO, 5. decembar 2023 – Ispred firme Agros doo Opovo, menadžerka Olivera Mihajlović posetila je Košarkaški klub Agros Basket i najmlađoj selekciji, školi košarke koja je okupljena u septembru uručila poklone. Svako dete je dobilo klupsku majicu sa brojem.
Klub se zahvaljuje firmi Agros doo Opovo, koji je godinama njihov generalni sponzor na višegodišnjoj saradnji i konstantnoj podršci.

Sefkerinci iz Češke doneli dve zlatne i jednu srebrnu medalju

Sefkerinci iz Češke doneli dve zlatne i jednu srebrnu medalju

Sefkerinci iz Češke doneli dve zlatne i jednu srebrnu medalju

SEFKERIN, 5. decembar 2023 – Za sefkerinske takmičare uspešno je završen evropski kup u sanda fulkontaktu, koji se održao od 1. do 3. decembra u Pragu. Timovi iz više zemalja borili su se u pojedinačnoj konkurenciji po uzrasnim kategorijama, po pravilima Evropske sanda federacije. Najzapaženiji mlađi borci bili su iz Srbije, i to iz sefkerinskog kluba Dragon, koji su nastupili u četiri kategorije kadetske i pionirske klase i osvojili dve šampionske i jednu vicešampionsku titulu.
Pehare i zlatne medalje osvojili su Filip Džakula i Jovan Stojanov, dok se rebrnim odličjem okitio Andrej Mišković. Odlični su bili Sava Vojinov koji je imao pobedu u prvom meču, a u drugom za poen razlike izgubio dve izuzetno jake borbe. Najbolji srpski pionir Andrej Mrvić ubačen je u stariju klasu kadeta i nije uspeo da osvoji medalju jer su sudije bodovale na strani domaćina iako je trebala biti treća odlučujuća runda.
Sefkerince je predvodio trener Nikola Stankov koji je dobio ponudu da bude sportski direktor nacionalne reprezentacije. Pored boraca, Srbiju je na ovom takmičenju predstavljao i sudija Aleksandar Đurišić iz Sefkerina, a ekipa Srbije je brojala 57 članova sa rukovođstvom. Takmičari iz Srbije osvojili su 11 zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih medalja.